Kongsberg Jernbanestasjon

DEVI sørger for de reisendes sikkerhet

Kongsberg Jernbanestasjon ble totalrenovert i 2003-2005. Kunden, NSB, ønsket hjelp i planleggingsfasen fra en leverandør med solid erfaring i is og snø smelting av plattformer, gangveier , tunneler og trapper. Den erfaringen hadde DEVI og DEVI produkter ble derfor beskrevet i prosjektet.

I dag kan alle reisende ferdes trygt og sikkert overalt, uansett værforholdene. 

Prosjektoversikt:

Formål: Is og snø smelting av plattformer, gangveier , tunneler og trapper

Prosjektstørrelse: 750 m²

Prosjektets størrelse

750 m²

Varmekabler
Backend.Models.ProductViewModel.Title
DEVI Iceguard™ sort er en selvbegrensende varmekabel som brukes til is- og snøsmelting på tak, i takrenner og nedløpsrør. Selvbegrensende varmekabler er konstruert slik at de kan kappes hvor som helst på lengden, helt ned til 30 cm lengde. Dette gir stor monteringsfrihet og rask montasje.
Backend.Models.ProductViewModel.Title
DEVIasphalt™ er en to-leder varmekabelserie som tåler temperaturer opptil 240°C i korte perioder. Er derfor meget godt egnet ved bruk når overdekningen er asfalt som holder høye temperaturer når det legges ut. Varmekabelserien benyttes til smelting av is og snø på asfalterte områder.
Varmematter
Backend.Models.ProductViewModel.Title
DEVIasphalt™ er 2-leder varmematter som tåler temperaturer opptil 240°C i korte perioder. Er derfor meget godt egnet ved bruk når overdekningen er asfalt som holder høye temperaturer når det legges ut. Varmekabelserien benyttes til smelting av is og snø på asfalterte områder. 20 års garanti.