Pipervika | Oslo Fisketorg

DEVI varmeløsninger i gulvet og på taket


Varmt og komfortabelt hele året
Sommeren 2017 åpnet restauranten og fiskebutikken Pipervika | Oslo Fisketorg på Rådhusbrygga i Oslo. Med Oslo fjorden som nærmeste nabo er tilgangen på råvarer kort. Det moderne og stilige bygget har glassvegger og et flatt betongtak som stikker ut over veggene.

Selv med den korte avstanden til fjorden og glassvegger er det ikke noe problem å skape en varm og hjemmekoselig atmosfære innendørs. Fra høsten, hele vinteren og utover våren til sommeren melder sin ankomst sørger varmeløsningen for dette. Varmeløsningen er elektrisk gulvvarme som stiger opp og sørger for at gjestene har det lunt rundt føttene, og at hele rommet er varmt og komfortabelt.

Hako Elektro AS hadde den elektriske entreprisen på prosjektet og installerte 175 m² med varmematter i bygget. Varmemattene ble lagt rett på betong, og dekket med fliser. Det ble valgt høyeffektive selvklebende varmematter som er utviklet for betonggulv og fliser.

Varmekabler på taket
På Rådhusbrygga, som er kommunal grunn, er det Oslo Kommune som er ansvarlig for å sikre trygg fremkommelighet for publikum hele vinteren. Men i tillegg til dette er det også viktig at det ikke dannes istapper på taket, som kan falle ned og forårsake ulykker. Derfor ble det lagt varmekabler på det flate betongtaket.

Med varmeløsninger fra DEVI er det skapt en lun og hjemmekoselig atmosfære innendørs, samtidig som man ikke trenger se opp for farlige istapper som kan falle ned fra taket, når man ankommer eller forlater stedet.

Prosjektets størrelse

Produkter:

175 m² DEVImat™ 150W og DEVImat™ 200W

DEVIiceguard™ selvbegrensende varmekabler

DEVIreg™ 316 termostat

DEVImat™ 150
DEVImat™ 200T
DEVImat™ er en serie selvklebende varmematter, bestående av tynne 2-leder varmekabler på kun 3,0 til 3,5 mm, forlagt på et nett av glassfiber/polypropelen. Anvendes til såvel komfortoppvarming som totaloppvarming. Leveres med 20 års garanti.
DEVImat™ 200
DEVImat™ 200T
DEVImat™ er en serie selvklebende varmematter, bestående av tynne 2-leder varmekabler på kun 3,0 til 3,5 mm, forlagt på et nett av glassfiber/polypropelen. Anvendes til såvel komfortoppvarming som totaloppvarming. Leveres med 20 års garanti.
DEVIiceguard™
DEVIiceguard™
DEVIiceguard™ sort er en selvbegrensende varmekabel som brukes til is- og snøsmelting på tak, i takrenner og nedløpsrør. Selvbegrensende varmekabler er konstruert slik at de kan kappes hvor som helst på lengden, helt ned til 30 cm lengde. Dette gir stor monteringsfrihet og rask montasje.
DEVIreg™ 316
DEVIreg™ 316
The DEVIreg™ 130 is a simple electronic thermostat to be installed directly on the wall, using a floor sensor (wire) to measure and control the desired floor temperature. The thermostat has a dial for adjusting the temperature setting with a scale from 1 to 5. Furthermore, the thermostat has an LED indicating the current mode (heating, standby or fault).