Studioleilighet i Vantaa, Finland

DEVI hjalp til å designe studioleilighet

En liten studioleilighet i tre er prefabrikkert og designet i forbindelse med ombygging av en gammel trevilla. Huset har alle fordelene som en vanlig enebolig, bare i mye mindre skala med totalt 50 m2 gulvareal fordelt på to etasjer. Første etasje har alle nødvendige funksjoner, som bad, kjøkken, bod og badstue. Andre etasjen er åpen, her kan stue og soverom innredes. Det meste av konstruksjonen er synlig, slik at endringer enkelt kan gjøres ved behov.

Man valgte en elektrisk varmeløsning fra DEVI. Elektrisk varme er det mest fornuftige valget for et hus av denne størrelsen. I et lite hus spiller reaksjonstiden til varmesystemet en stor rolle, når åpningen av døren betyr det samme som å åpne halve veggen i et større hus.

Varmen er skjult under gulvet i første etasje. Andre etasje er bygget slik at den varme luften kan passere fra første til andre etasje. Varmesystemet er veldig komfortabelt selv under kalde finske vinterperioder, når temperaturen er så lav som -20 ° C. Kostnadene ved oppvarming er vært svært lave på grunn av høy isolasjonsgrad og energieffektivitet.

Varmen styres effektivt av en meget brukervennlig termostat med pekeskjerm.

 

Prosjektets størrelse

50m2

DEVIcell™
Backend.Models.ProductViewModel.Title
DEVIcell™ er aluminumsbelagte brannhemmende EPS plater som benyttes sammen med DEVIflex™ varmekabler under tregulv, parkett og laminat.
Varmekabler
Backend.Models.ProductViewModel.Title
DEVIflex™ 10T er en høykvalitets, fleksibel varmekabel for innendørs bruk. Varmekabelen er godkjent i samsvar med M2 kravene og den internasjonale IEC 60800:2009 standarden. Kabelens og kaldendens runde profil gjør den enkel å installere i innendørs gulvvarmeløsninger. DEVIflex™ er en toleder varmekabel med full skjerming og ytterkappe av kraftig rød PVC. Materialer av topp kvalitet og en robust konstruksjon gjør at vi tilbyr vår unike 20 års DEVIwarranty™.
Termostater