Trysil 860 Horisont

Fritidsleiligheter med gulvvarme

Prosjektet Trysil 860 Horisont består av 11 trebygg med fritidsleiligheter i Trysil. Byggene var ferdige i 2018. Utsikten er slående og beliggenheten er fantastisk 860 meter over havet. Området er godt utbygget for både langrenn og alpint med ski inn og ut om vinteren. Resten av året er det flotte forhold for gåturer, sykling og andre fritidsaktiviteter i nærområdet.

Leilighetene går over 2 etasjer, de største er 99 m², de minste er 78 m².

Alle leilighetene har elektrisk gulvvarme i stue/kjøkken, gang og bad i 1. etasje.

Gulvvarmen gir mange fordeler

Varmekablene ble nedstøpt i betong under byggingen, deretter ble det lagt keramiske gulvfliser. Fordelene er mange.

Varme i gulvet har en positiv innvirkning på inneklimaet. Det gir god inntørking på badet, og når man kommer inn i gangen fra dagens skitur med snø på støvler og klær. Gulvvarmen tørker opp, og man kan gå rett inn i stuen og slappe av etter en aktiv dag, mens varmen stiger opp fra gulvet og sørger for at det er godt og lunt om føttene, og behagelig temperatur i hodehøyde. På de virkelig kalde vinterdagene, som det er mange av i Trysil, kan man supplere gulvvarmen med varme fra vedovnen i stuen. Snakk om hygge og komfort på høyt nivå.

Eierne setter også pris på at hele etasjen kan innredes og ominnredes uten å måtte ta hensyn til plasskrevende panelovner på veggen.

20 års utvidet garanti på gulvvarmen

Varmekabler har lang levetid, og krever ingen vedlikehold. I utgangspunktet skal man ikke tenke på gulvvarmen så lenge man ikke foretar store renoveringer som krever at gulvet hugges opp. Allikevel gir det en ekstra trygghet å vite at DEVIs varmekabler har 20 års utvidet garanti. Viser det seg at det er en produksjonsfeil i en varmekabel blir den erstattet eller reparert kostnadsfritt. I tillegg dekkes kostnaden til installasjon og gulvmaterialer, f.eks. skader på flisene.

 

Entreprenører Trysil 860 Horisont

Virksomhetene Trysil Byggsystem AS og Arne Tøråsen AS samarbeidet gjennom selskapet Trysil 860 om prosjektet. Trysil Elektro sto for den elektriske entreprisen.

 

Prosjektets størrelse

40 stk. DEVIinline™ 17T 1250W 

16 stk. DEVIinline™ 17T 700W 

 8 stk. DEVIinline™ 17T 1000W 

 8 stk. DEVIinline™ 17T 400W 

Varmekabler