Opplæring

Lær på nettet i ditt eget tempo med DEVI

Med tanke på hvor lett det er å installere DEVI, er vi glade for å tilby montører som installerer elektrisk varme spesifikke nettkurs, skreddersydd etter individuelle behov. DEVIs e-læringsprogram dekker alt fra produktkunnskap og gir tips og triks til installasjon.

Siden DEVI er en del av Danfoss, er våre e-kurs tilgjengelige på Danfoss' kursplattform, Danfoss Learning. Her har du også tilgang til et bredt utvalg e-kurs innen varme- og kjøleteori, produkter og applikasjoner.

Kursmoduler

DEVIreg™ Smart - kom i gang: en grunnleggende introduksjon til termostaten

DEVIreg™ Smart - fordeler for installatører og sluttbrukere: en gjennomgang av fordeler for installatøren og forbrukeren

DEVIreg™ Smart - varmestyring med DEVIsmart™ appen: en gjennomgang av termostatens egenskaper

Introduksjon til DEVIcell™ DRY gulvvarmeløsning: en grunnleggende introduksjon til hva løsningen består av

Installasjon og idriftssettelse av DEVIcell™ DRY: en innføring i hvordan man installerer og setter i drift gulvvarmeløsningen

Is- og snøsmelting på tak: en grunnleggende introduksjon til løsninger for is og snøsmelting på tak, i takrenner og nedløpsrør

Is- og snøsmelting på bakken: en grunnleggende introduksjon til løsninger for is og snøsmelting i gangsoner, nedkjørsler m.m.

Frostbeskyttelse av rør: en grunnleggende introduksjon til hvordan man forsikerer rør

DEVIreg™ Touch - kom i gang: forklaring av de grunnleggende prinsippene ved DEVIreg™ Touch.

DEVIreg™ Touch - termostatens fordeler og egenskaper: lær mer om termostaten

DEVIreg™ Touch - fordeler for sluttbrukere: finn ut hvordan termostaten oppfyller sluttbrukernes behov for enkel styring.

Slik får du tilgang til kursmodulene:

Du kan få tilgang til DEVI på nettet via kursportalen Danfoss Learning. Når du har registrert deg som bruker, kan du registrere deg for de ulike modulene.

Du kan klikke på lenken nedenfor for å registrere deg direkte. Du må være logget inn på Danfoss Learning for å få tilgang til kursene.

>e-Learning