Programvare DEVIlink™

Oppgrader DEVIlink med innebygget Wi-Fi modul
Last ned programvaren på en USB-minnepinne ved å klikke på linket.

Gå til den sentrale styringsenheten og gjør følgende:
1. Sett inn USB minnepinnen
2. Fjern frontdekselet og trykk på SETUP i 3 sekunder for å komme til serviceområdet
3. Velg “Programvareoppgradering”
4. Velg “Oppgrader programvare”
5. Velg “Oppgrader systemprogramvaren”
6. Velg "Start oppgradering"

Note: Du kan innstille Danfoss Link™ CC til automatisk å oppgradere nye programvareversjoner.
Last ned programvare (vers.4.2.1061)

Oversikt programvare (English pdf)

Hvordan sjekker jeg om min CC har WiFi?

Oppgrader DEVIlink med USB minnepinne

Last ned programvaren på en USB-minnepinne ved å klikke på linket.

Gå til den sentrale styringsenheten og gjør følgende:
1. Sett inn USB minnepinnen
2. Fjern frontdekselet og trykk på SETUP i 3 sekunder for å komme til serviceområdet
3. Velg “Programvareoppgradering”
4. Velg “Oppgrader programvare”
5. Velg “Oppgrader systemprogramvaren”
6. Velg "Start oppgradering"

Last ned programvaren

Oversikt programvare (English pdf)

Oppgrader MiniSD Card

Last ned programvaren til en MiniSD Card ved å klikke på linket.

Gå til den sentrale styringsenheten og gjør følgende:
1. Sett inn MiniSC Card
2. Fjern frontdekselet og trykk på SETUP i 3 sekunder for å komme til serviceområdet
3. Velg “Programvareoppgradering”
4. Velg “Oppgrader programvare”
5. Velg “Oppgrader systemprogramvaren”
6. Velg "Start oppgradering"

Note: Danfoss Link CC fra før 2010 bruker noen ganger programvareversjon 1.x.x
I de tilfeller må du først oppgradere til versjon 2.1.35 før du oppgraderer til den nyeste programvaren.

Last ned nyeste programvareversjon

Oversikt programvare (English pdf)

Versjon 1.x.x (CC fra før 2010)?