Despre DEVI

Cine suntem noi

DEVI vă oferă un mediu de viață confortabil - soluții de încălzire electrică de înaltă calitate, cu efecte de lungă durată. Noi sprijinim clienții prin oferirea celei mai bune garanții de pe piață - DEVIwarranty™ nu numai că acoperă înlocuirea cablurilor sau covorașelor, dar, de asemenea, costul materialelor de instalare și de podea - până la 20 de ani!

Experiență DEVI - 75 de ani în domeniul încălzirii electrice

Compania a fost înființată la Copenhaga, Danemarca, în 1942, iar numele său, „DEVI”, este o abreviere pentru Dansk El-Varme Industri.

La început, DEVI fabrica elemente de încălzire pentru aplicații industriale. La începutul anilor șaizeci, DEVI a început să se intereseze de cabluri de încălzire electrică; cele mai vechi instalații de cabluri de încălzire sunt de la începutul anilor șaizeci.

 

Valorile noastre

Am adunat trei dintre cele mai importante afirmații din Viziunea, Misiunea și Valorile noastre, în trei fraze care ne ghidează.
Însumate sub denumirea „The Way To Go”:

• Suntem lider de piață la nivel mondial în sistemele de încălzire electrică.
• Suntem alegerea preferată.
• Suntem o companie sănătoasă, benefică pentru încheierea de contracte și unde oamenii doresc să lucreze.

 

Pentru profesioniști

Brandul DEVI este o parte a Grupului Danfoss - cea mai mare companie industrială din Danemarca. DEVI este lider de piață la nivel mondial în sistemele de încălzire în pardoseală și cel mai mare producător european al sistemelor de încălzire electrică. Scopul nostru declarat este de a fi alegerea preferată pentru instalatori, precum și pentru utilizatorii finali.

Domeniul de aplicare al ofertei DEVI include proiectarea, producția și vânzările sistemelor de încălzire electrică moderne, care ies în evidență față de alte oferte disponibile pe piață.