Cine suntem noi

DEVI vă oferă un mediu de viață confortabil - soluții de încălzire electrică de înaltă calitate, cu efecte de lungă durată. Noi sprijinim clienții prin oferirea celei mai bune garanții de pe piață - DEVIwarranty™ nu numai că acoperă înlocuirea cablurilor sau covorașelor, dar, de asemenea, costul materialelor de instalare și de podea - până la 20 de ani!

Experiență DEVI - 75 de ani în domeniul încălzirii electrice

Compania a fost înființată la Copenhaga, Danemarca, în 1942, iar numele său, „DEVI”, este o abreviere pentru Dansk El-Varme Industri.

La început, DEVI fabrica elemente de încălzire pentru aplicații industriale. La începutul anilor șaizeci, DEVI a început să se intereseze de cabluri de încălzire electrică; cele mai vechi instalații de cabluri de încălzire sunt de la începutul anilor șaizeci.

De la Copenhaga la Vejle

Așa cum a fost cazul cu multe alte companii daneze, DEVI a ales să își mute activitățile de la Copenhaga în provincii, în anii șaptezeci și la începutul anilor optzeci. DEVI se stabilește în Vejle, unde legăturile, cum ar fi autostrăzile și căile ferate sunt bune și este aproape de un aeroport internațional. Cu toate acestea, în primul rând, industria are acces facil la forță de muncă motivată și calificată.


Compania modernă DEVI începe în 1985

De-a lungul anilor șaizeci și șaptezeci, elementele de încălzire industriale au fost în continuare cel mai important grup de produse; dar, la începutul anilor optzeci, un număr considerabil de cabluri de încălzire electrică au început să fie exportate, mai întâi către Finlanda. Primele companii subsidiare din Germania, Suedia și Norvegia s-au stabilit în mijlocul anilor optzeci, iar aventura de export a început să prindă contur. De-a lungul anilor nouăzeci, lucrurile au început să se accelereze și s-au stabilit o serie de reprezentanțe, în alte locații din fostele țări ale blocului estic.


Lider pe piața europeană

De la începutul din Copenhaga, în 1942, lucrurile s-au accelerat. Astăzi, DEVI este brandul-lider în domeniul încălzirii electrice al Europei, cu o cotă de piață considerabilă. În afara Europei, DEVI este - printre altele - reprezentat în Canada, China și Africa de Sud.


Membru al Danfoss
De la 1 ianuarie 2003, DEVI a devenit o parte a Danfoss - cel mai mare grup industrial din Danemarca. Danfoss este una dintre companiile de top din lume în domeniul încălzirii, răcirii și aerului condiționat. Danfoss are mai mult de 24.000 de angajați la 63 de fabrici din 19 țări și deține birouri de vânzări în mai mult de 100 de țări.

Astăzi, producția DEVI are loc în Saint Malo, Franța și Grodzisk Mazowiecki, Polonia, ceea ce înseamnă că aproximativ 90% din produsele noastre sunt fabricate în Uniunea Europeană. Sediul central DEVI este situat în Vejle, Danemarca. Clădirile din Vejle găzduiesc de asemenea Danfoss Floor Heating Hydronic (Încălzirea hidraulică a pardoselii de la Danfoss), iar împreună, cele două formează cel mai mare centru de competență din lume pentru încălzire în pardoseală.

In zilele noastre, miliarde de clădiri sunt echipate cu soluții de încălzire electrică DEVI. Aplicațiile noastre interioare și exterioare funcționează în case, hoteluri, birouri și industrii, din nordul Norvegiei și până în Noua Zeelandă.