Aplicații la sol

Sistem DEVI de degivrare la nivelul solului


În ultimii ani, au apărut multe probleme soldate cu pierderi umane și financiare cauzate de vremea aspră din timpul iernii. Deteriorarea proprietăților, cheltuieli de întreținere crescute, productivitate pierdută, prime de asigurare mai mari, vătămări de persoane și alte probleme și mai grave.

Instalarea sistemului DEVI de degivrare asigură o soluție sigură de rezolvare a problemelor legate de vremea rece. Principalul scop al sistemului este de a topi și îndepărta zăpada și gheața de pe suprafața solului. Cele mai obișnuite aplicații ale sistemului DEVI de degivrare a solului sunt în zonele de parcare rezidențiale, alei de intrare, pavaje, trepte aflate în exterior, platforme de încărcare, rampe, poduri și zone de drenaj.

Utilizând cablurile și saltelele de încălzire DEVI comandate de termostate electronice cu senzori de umiditate, puteți proteja cu costuri eficiente, suprafețe mari, cum sunt zone de parcare, rampe sau zone de acces al pietonilor în clădiri, asigurându-vă confort și siguranță și economie de lucrări manuale obositoare și consumatoare de timp.

Sistemele DEVI de degivrare a solului constau din cabluri de încălzire DEVI, termostate DEVIreg™ și accesorii de instalare. Termostatele DEVIreg™ cu senzori asigură obținerea unor rezultate optime cu cel mai mic consum de energie posibil.


Recomandări pentru Sistemul DEVI de degivrare la nivelul solului


Scopul principal al Sistemului DEVI de degivrare a solului este de a topi și îndepărta zăpada și gheața de pe suprafața solului:

• Hoteluri și Clădiri comerciale

• Case unifamiliale

• Aeroporturi și heliporturi

• Clădiri din agricultură 

Sistemul DEVI de degivrare este proiectat pentru a asigura siguranța persoanelor, vehiculelor și clădirilor prin mers și condus sigure și cu daune mai puține cauzate clădirilor.

Manual de aplicare: Sistem de degivrare a solului
Acest ghid de proiectare prezintă recomandările DEVI pentru proiectarea și instalarea Sistemelor de degivrare pentru aplicații pe sol. Acesta asigură instrucțiuni pentru pozarea cablului de încălzire, date referitoare la sistemul electric și configurații ale sistemului.

 

 

 

 

 

Prezentări video

Aplicații de siguranță și protecție la îngheț pentru exterior

Sistem de degivrare: video de instalare