Aplicații pentru interior

Sistem DEVI de încălzire în pardoseală, de interior

 

Căldura se mișcă în sus! Acest fapt simplu explică de ce un sistem de încălzire în pardoseală asigură o încălzire mai confortabilă decât sistemul alternativ cu radiatoare. Sistemul cu radiatoare asigură mișcarea de convecție a aerului în sus, la nivelul capului și tavan, care se întoarce în jos sub formă de curent rece în jurul picioarelor.

Sistemul DEVI de încălzire în pardoseală, în schimb, asigură o căldură plăcută pentru picioare, corp și cap. Sistemul DEVI de încălzire în pardoseală sigură temperaturi confortabile unei încăperi, fie rezidențiale, fie de birou, într-un atelier, sală de sport sau oriunde unde este necesară obținerea unei călduri confortabile. La fel de important este faptul că sistemul DEVI de încălzire în pardoseală poate fi instalat în toate tipurile de pardoseală fie noi, din beton sau lemn, fie pardoseli renovate.

Sistemul DEVI de încălzire în pardoseală are o durată de viață lungă. Practic, cablurile și saltelele de încălzire DEVI durează la fel de mult ca și clădirea unde sunt instalate fără a fi necesare lucrări de întreținere! Aplicațiile obișnuite pentru sistemele de încălzire în pardoseală sunt băile, bucătăriile, dormitoarele, birourile sau orice în alt loc în care trebuie obținută o căldură confortabilă cu diferite tipuri de pardoseli construite. Sistemele DEVI de încălzire în pardoseală constau din cabluri DEVI de încălzire, saltele, termostate DEVIreg™ și accesorii de montaj.

Termostatele DEVIreg™ cu senzori asigură obținerea unor rezultate optime cu cel mai mic consum de energie posibil.

 

Recomandări pentru sistemul de încălzire în pardoseală DEVI


Scopul principal al sistemului DEVI de încălzire în pardoseală este de a asigura temperatura confortabilă în aer și a pardoselii în încăpere în:

• Hoteluri și Clădiri comerciale

• Case multifamiliale - Apartamente

• Navigație și transport maritim

• Locuințe unifamiliale


Manual de aplicare: Sisteme de încălzire în pardoseală cu cablu pentru interior
Acest îndrumar de proiectare prezintă recomandările DEVI pentru proiectarea și instalarea sistemelor cu cablu de încălzire în pardoseală, aplicate la interior. Acesta asigură instrucțiuni pentru pozarea cablului de încălzire, date electrice și configurații ale sistemului. 
 

 

 

 

Prezentări video

Cabluri DEVIflex™: mod de instalare 
Instalarea cablurilor electrice pentru încălzire în pardoseală
Instalarea covorașelor electrice de încălzire în pardoseală
DEVIdry™ - încălzire de sub pardoseală