Acoperișuri

Sistem DEVI pentru protecția la îngheț a acoperișului

Sistemul DEVI de degivrare pentru acoperiș și pentru jgheaburi de scurgere pentru acoperiș poate fi aplicat la aproape orice tipuri de construcții de acoperiș pentru a preveni acumularea apei rezultate din topire în jgheaburile acoperișului și pentru a reduce deteriorarea construcțiilor, cum este în cazul fațadelor și acoperișurilor înghețate.

Sistemul de degivrare se instalează în lungul marginii acoperișului sau în locurile unde există riscul formării gheții sau a zăpezii. Prevenirea deteriorării jgheaburilor de acoperiș și a burlanelor este realizată prin drenarea eficientă a apei rezultate din topire care, de obicei, demonstrează funcționarea satisfăcătoare a sistemului.

Termostatele electronice DEVIreg™ asigură obținerea unor rezultate optime cu cel mai mic consum de energie posibil. Aceste rezultate sunt asigurate prin măsurători precise efectuate cu senzorii meteo și cu termostatele care asigură comanda de pornire/oprire a încălzirii la momentul oportun.

Aplicațiile obișnuite includ construirea de acoperișuri, jgheaburi pentru acoperiș, burlane, acoperișuri plate și scurgeri de pantă. Sistemele DEVI de protecție la îngheț constau din cabluri DEVI de încălzire, termostate DEVIreg™ și accesorii de instalare. Termostatele DEVIreg™ cu senzori asigură obținerea unor rezultate optime cu cel mai mic consum posibil de energie..

 

Recomandări pentru sistemul DEVI de protecție la îngheț a acoperișurilor

Scopul principal al sistemului DEVI de protecție la îngheț a acoperișurilor este de a topi și îndepărta zăpada și gheața de pe suprafețe la:

• Hoteluri și Clădiri comerciale

• Case unifamiliale

• Aeroporturi și heliporturi

Sistemul DEVI de protecție la îngheț pentru acoperiș este proiectat pentru a asigura siguranța persoanelor, vehiculelor și clădirilor prin mers și condus sigure și cu daune mai puține cauzate clădirilor.

Manual de aplicare: Sistem de protecție la îngheț pentru acoperiș

Acest ghid de proiectare prezintă recomandările DEVI pentru proiectarea și instalarea Sistemelor de protecție la îngheț pentru acoperiș. Acesta asigură instrucțiuni pentru pozarea cablului de încălzire, date referitoare la sistemul electric și configurații ale sistemului. 

 

 

 

 

Prezentări video

Aplicație pentru acoperiș și jgheaburi cu termostat DEVIreg™ 850
Sisteme de degivrare – Acoperiș, jgheaburi și sol