Terenuri de sport

Sisteme de prevenire a înghețului pentru terenuri de sport DEVI

Cele mai multe arene sportive moderne sunt clădiri multifuncționale capabile să găzduiască jocuri și evenimente sportive, indiferent de condițiile meteorologice sau de numărul  de participanți. Cea mai mare provocare este menținerea condițiilor perfecte pe teren în timpul tuturor jocurilor, condițiilor meteorologice dificile și, în unele situații, altor evenimente care au loc pe teren..

Întins pe teren sau îngropat, conectat la puterea electrică disponibilă și utilizat atunci când nu există jucători pe teren, sistemul de încălzire electrică DEVI oferă mai mult decât o protecție împotriva înghețului.

Încălzirea electrică a câmpurilor sportive este, în majoritatea cazurilor, soluția multifuncțională pentru stadioane. O astfel de soluție eficientă din punct de vedere energetic împiedică efectele negative ale înghețului și zăpezii în timpul iernii. Încălzirea stadioanelor servește drept stimulator de creștere și restaurare pentru gazonul naturală. Toate acestea asigură un pitch mai bun care poate extinde sezonul redat, indiferent de sezon sau locație.

Principalul motiv pentru utilizarea încălzirii electrice este simplitatea și calitățile sistemului, comparativ cu alte soluții, în care este nevoie de mai multe echipamente mecanice pentru a asigura buna funcționare a sistemului, alături de riscul de funcționare defectuoasă din cauza condițiilor meteorologice.

Sistemele de dezghețare DEVI pentru terenurile de sport constau din cabluri de încălzire DEVI, termostate DEVIreg ™ și accesorii de instalare.

Termostatele DEVIreg ™ cu senzori asigură obținerea rezultatelor optime cu cea mai mică cantitate de energie posibilă

Recomandări DEVI pentru sistemele de prevenire a înghețului pe terenuri sportive 

Una dintre sarcinile principale ale sistemelor de încălzire pe terenuri sportive este aceea de a dezgheța terenul doar pentru un joc individual de fotbal sau să asigure minim +1 ° C pe suprafața de joc:

Terenuri sportive

Sistemele de dezghețare DEVI pot fi utilizate pe terenurile cu gazon natural sau artificial pentru a preveni formarea de zăpadă și gheață pe suprafața câmpului.

 

 Ghid de aplicații: Terenuri cu gazon artificial sau natural  

Acest ghid de proiectare prezintă recomandările DEVI pentru proiectarea și instalarea sistemelor de degivrare pentru aplicații de încălzire pe terenuri sportive. Acesta oferă îndrumări pentru poziționarea cablurilor de încălzire, pentru configurarea sistemelor și a datelor electrice.

 

 

 

 

 Prezentări video

Încălzirea electrică a sistemelor sportive în Silkeborg Stadium