Articole

Instalați acum cablurile DEVIaqua™, pentru a proteja conductele de îngheț pe timpul iernii
În timpul iernii, țevile înghețate pot constitui o preocupare majoră pentru proprietarii de case sau companiile de apă. Conductele înghețate vor limita aprovizionarea cu apă dulce în zilele de iarnă cu temperaturi scăzute. În plus, țevile înghețate pot exploda și pot cauza pagube substanțiale.
Cablul DEVImulti™: 8 motive pentru utilizarea acestui cablu pentru protejarea împotriva înghețului a conductelor lungi
Există multe motive bune pentru care clienții DEVI aleg cablurile DEVImulti™ pentru protecția împotriva înghețului a conductelor lungi. Descoperiți-le pe cele mai importante.
Termostratul electronic DEVIreg™ Opti: designul care vă transformă pur și simplu casa
Cu noul cronotermostat digital DEVIreg ™ Opti, proprietarii de case se vor bucura de plăcerea de a se plimba pe podeaua încălzită la temperatura perfectă, păstrând locuința lor frumoasă și caldă. În plus, termostatul este, de asemenea, o încântare pentru ochi datorită designului său minunat.
DEVI pentru jgheaburi fara turturi si caderi de zapada
De ce e podeaua incalzita rece?
Cea mai frecventă întrebare este: „De ce podeaua încălzită a devenit rece sau de ce nu este suficient de caldă?” Această întrebare este pusă de obicei la începutul sezonului de încălzire
5 motive pentru instalarea unui sistem de degivrare electrica
DEVI oferă o soluție inteligentă și simplă pentru a ne păstra casele uscate și sigure în timpul sezonului de iarnă. Sistemele de încălzire din exterior ajută la economisirea timpului și a banilor, evitând munca inutilă.
Avantajele sistemului DEVI de încălzire electrică în pardoseală
Sistemul DEVI de încălzire electrică în pardoseală este montat direct în adezivul pentru gresie și are nevoie doar de un strat de 4,5 mm sub panouri. Instalarea este mai ușoară și mai rapidă - nu trebuie să pierdeți timpul așteptând ca cei câțiva centimetri de strat să se usuce.
Noul termostat DEVIreg™ Smart
Experimentați calitatea noului sistem electronic de control al încălzirii în pardoseală. Designul frumos al ecranului tactil în formă de pătrat face ca DEVIreg™ Smart să se integreze perfect în orice interior.
DEVI pentru alei și drumuri de acces
DEVI oferă o soluție modernă pentru a evita muncă grea pentru îndepărtarea zăpezii, economisind timp și bani. Cu cablurile de încălzire DEVI, montate sub drumul de acces și alei, nu mai trebuie să vă chinuiți dvs. să înlăturați zăpada. Acestea vor păstra zona din jurul casei dvs. fără zăpadă și gheață, astfel încât să puteți conduce și să mergeți pe jos în condiții de siguranță în timpul iernii, fără niciun compromis.
Sistemul DEVI pentru acoperiș
Cabluri de încălzire în aer liber DEVI sunt instalate pentru a preveni acumularea de gheață și zăpadă pe acoperiș. Ele topesc zăpada, eliminând zăpada grea și acumularea de gheață de pe acoperiș. Cablurile de încălzire împiedică formarea de sloiuri de gheață pe marginile acoperișului.