Cinci motive care să te convingă să instalezi un sistem de încălzire electrică pentru exterior

 

În timpul iernii, proprietarii de case se luptă adesea cu gheața și zăpada de pe acoperișuri și pe căile de acces. Lumea modernă ne oferă noi tehnologii, care ne pot face viața mai ușoară și ușura munca. Cu toate acestea, lopetele sunt încă prima alegere în lupta noastră împotriva gheții și zăpezii.

DEVI oferă o soluție inteligentă și simplă pentru a ne păstra casele uscate și sigure în timpul sezonului de iarnă. Sistemele de încălzire din exterior ajută la economisirea timpului și a banilor, evitând munca inutilă. Sistemele DEVI pentru topirea gheții și zăpezii sunt compuse din cabluri sau covorașe electrice de încălzire, termostate și senzori, precum și accesorii pentru instalare. Fiecare soluție este echipată pentru a satisface nevoile individuale ale proprietarilor.

1. Nu trebuie să urmăriți previziunile meteorologice - indiferent ce se întâmplă, sunteți gata!

Sistemele DEVI sunt complet automate. Senzorii măsoară atât temperatura exterioară, cât și umiditatea. În caz de zăpadă sau gheață, sistemul este activat automat. Când suprafața este din nou uscată, sistemul se dezactivează. Pe timpul iernii, nu este nevoie să vă treziți devreme pentru a îndepărta zăpada sau gheața de pe căile de acces sau din fața garajului!

Protectie turturi acoperis

2. Sistemul de încălzire electrică DEVI va păstra aleile, drumurile de acces și scările uscate și în siguranță

Pe timpul iernii, gheața invizibilă pe căile de acces este foarte riscantă și poate provoca accidente grave. Este ușor să te protejezi pe tine și pe familia ta împotriva unor astfel de experiențe. Viața ta va deveni mult mai ușoară, mai sigură și mai confortabilă - sistemele electrice de încălzire DEVI vor face toate lucrările de curățare a zăpezilor pentru tine!

 3. Sistemul de încălzire electrică DEVI protejează și asigură acoperișul dvs. - plat sau înclinat

Zăpada grea depusă pe acoperiș poate dăuna construcției și este un potential pericol, pentru cei care trec pe sub streașină. În perioadele cu schimbări de temperatură, se creează gheață care poate constitui o amenințare gravă atât pentru clădire, cât și pentru oameni. Sistemul DEVI de încălzire electrică vă asigură că nu este nevoie să vă urcați pe acoperiș și să îndepărtați manual zăpada. Nici măcar nu veți observa când DEVI topeste zăpada.

4. Sistemul de încălzire electrică DEVI vă menține, de asemenea, jgheaburile și burlanele fără gheață și zăpadă

În timpul iernii, jgheaburile și burlanele sunt adesea expuse înghețului; în unele cazuri, acest lucru poate deteriora conductele. Atunci când gheața și zăpada încep să se topească, în cele mai grave cazuri acestea pot deteriora construcția clădirii deoarece apa nu este capabilă să se scurgă în mod corespunzător, provocând astfel pagube mari și costuri ridicate de reparatie.

5. O garanție completă de 20 de ani

DEVI acordă o mare atenție furnizării de produse de înaltă calitate, fiabile. De aceea, putem oferi o garanție de 20 de ani pentru covorașele și cablurile electrice de încălzire.

Produse conexe