Avantajele sistemului DEVI de încălzire electrică în pardoseală

 

 

Încălzirea electrică oferă o serie de avantaje într-un proiect de construcții și utilizarea de zi cu zi. Soluțiile inteligente furnizate de DEVI oferă chiar mai mult.

 

Avantajele incalzirii electrice in pardoseala

O sursă de căldură invizibilă

Sistemul DEVI de încălzire în pardoseală este invizibil. Sistemul ascuns sub podea oferă noi și incitante posibilități de amenajare și design interior, precum și soluția de economisire a spațiului.

Avantajele construcțiilor în pardoseală

Mai întâi de toate, cablurile sau covorașele încălzitoare DEVI sunt plasate chiar sub nivelul pardoselii, ceea ce determină o construcție foarte ușoară a acesteia. În locul unei încălziri în pardoseală pe bază de apă, care de obicei are nevoie de un strat de beton de 60 până la 100 mm pe partea de sus a tuburilor de apă pentru a difuza încălzirea, puteți utiliza un covoraș DEVI, subțire de 4 mm.

Sistemul DEVI de încălzire electrică în pardoseală este montat direct în adezivul pentru gresie și are nevoie doar de un strat de 4,5 mm sub panouri. Instalarea este mai ușoară și mai rapidă - nu trebuie să pierdeți timpul așteptând ca cei câțiva centimetri de strat să se usuce.

Mulțumită grosimii covorașului DEVI, îl puteți instala ușor în timpul unei renovări a casei, fără a distruge pardoseala veche.

Clădirile cu mai multe etaje

Înălțimea redusă a unei clădiri este un avantaj clar în cazul clădirilor cu mai multe etaje, atunci când mărimea diviziunii orizontale contează cu adevărat. DEVI a furnizat cablurile de încălzire pentru băile turnului torsionat de 54 de etaje, Turning Torso, din Malmö, Suedia.

Energie și eficiența a costurilor

Sistemul DEVI de încălzire electrică în pardoseală oferă avantaje semnificative în privința costurilor. Este mai ieftin și mai ușor de instalat. Sistemul DEVI se poate instala mult mai rapid și se potrivește mai bine în procesul de construcţie, economisind astfel atât timp cât și bani în procesul general de construcție.

Odată puse în funcţiune, termostatele moderne DEVI combină opțiunea de încălzire pentru un confort optim cu un consum minim de energie. DEVI oferă avantaje calitative clare și durată de viață mai lungă, în comparație cu majoritatea celorlalte sisteme de încălzire. 

Prin combinarea unui mod ecologic și confortabil de încălzire, sistemul DEVI de încălzire electrică în pardoseală și celulele fotovoltaice reprezintă o nouă opțiune ecologică și atractivă de conversie a luminii solare în electricitate, fără emisii de CO2 și fără a se renunța la confort.

Garanția DEVI™ - garanție de până la 20 ani

DEVI livrează produse de înaltă calitate, cu efect de durată și oferă cele mai bune garanții de pe piață. Garanția DEVI™ constă într-o serie de 4 garanții individuale, cele mai bune de pe piață, care oferă liniște sufletească în timpul folosirii produselor DEVI în sistemele de încălzire electrică.

Toate produsele DEVI sunt fabricate în UE, la cele mai înalte standarde de calitate.

Produse conexe