Avantajele sistemului DEVI de încălzire electrică în pardoseală

 

 

Încălzirea electrică oferă o serie de avantaje într-un proiect de construcții și utilizarea de zi cu zi. Soluțiile inteligente furnizate de DEVI oferă chiar mai mult.

 

Avantajele incalzirii electrice in pardoseala

O sursă de căldură invizibilă

Sistemul DEVI de încălzire în pardoseală este invizibil. Sistemul ascuns sub podea oferă noi și incitante posibilități de amenajare și design interior, precum și soluția de economisire a spațiului.

Avantajele construcțiilor în pardoseală

Mai întâi de toate, cablurile sau covorașele încălzitoare DEVI sunt plasate chiar sub nivelul pardoselii, ceea ce determină o construcție foarte ușoară a acesteia. În locul unei încălziri în pardoseală pe bază de apă, care de obicei are nevoie de un strat de beton de 60 până la 100 mm pe partea de sus a tuburilor de apă pentru a difuza încălzirea, puteți utiliza un covoraș DEVI, subțire de 4 mm.

Sistemul DEVI de încălzire electrică în pardoseală este montat direct în adezivul pentru gresie și are nevoie doar de un strat de 4,5 mm sub panouri. Instalarea este mai ușoară și mai rapidă - nu trebuie să pierdeți timpul așteptând ca cei câțiva centimetri de strat să se usuce.

Mulțumită grosimii covorașului DEVI, îl puteți instala ușor în timpul unei renovări a casei, fără a distruge pardoseala veche.

Clădirile cu mai multe etaje

Înălțimea redusă a unei clădiri este un avantaj clar în cazul clădirilor cu mai multe etaje, atunci când mărimea diviziunii orizontale contează cu adevărat. DEVI a furnizat cablurile de încălzire pentru băile turnului torsionat de 54 de etaje, Turning Torso, din Malmö, Suedia.

Energie și eficiența a costurilor

Sistemul DEVI de încălzire electrică în pardoseală oferă avantaje semnificative în privința costurilor. Este mai ieftin și mai ușor de instalat. Sistemul DEVI se poate instala mult mai rapid și se potrivește mai bine în procesul de construcţie, economisind astfel atât timp cât și bani în procesul general de construcție.

Odată puse în funcţiune, termostatele moderne DEVI combină opțiunea de încălzire pentru un confort optim cu un consum minim de energie. DEVI oferă avantaje calitative clare și durată de viață mai lungă, în comparație cu majoritatea celorlalte sisteme de încălzire. 

Prin combinarea unui mod ecologic și confortabil de încălzire, sistemul DEVI de încălzire electrică în pardoseală și celulele fotovoltaice reprezintă o nouă opțiune ecologică și atractivă de conversie a luminii solare în electricitate, fără emisii de CO2 și fără a se renunța la confort.

Garanția DEVI™ - garanție de până la 20 ani

DEVI livrează produse de înaltă calitate, cu efect de durată și oferă cele mai bune garanții de pe piață. Garanția DEVI™ constă într-o serie de 4 garanții individuale, cele mai bune de pe piață, care oferă liniște sufletească în timpul folosirii produselor DEVI în sistemele de încălzire electrică.

Toate produsele DEVI sunt fabricate în UE, la cele mai înalte standarde de calitate.

Produse conexe
DEVIflex™ este un cablu electric de încălzire flexibil, de înaltă performanţă, care respectă exigenţele riguroase ale clasei M2 a standardului IEC 60800:2009. Datorită profilului rotund, cablul este simplu de instalat într-o gamă variată de pardoseli pentru interior şi sisteme pentru protecția anti-îngheț a conductelor. De asemenea, este prevăzut cu un capăt rece rotund, foarte vizibil, pentru prevenirea instalării accidentale a cablului încălzit în conducta/tubul riflat din perete. DEVIflex™ este un conductor bifilar complet ecranat cu un înveliş exterior robust din PVC de culoare roşie. Materialele de calitate superioară şi construcţia robustă ne permit să vă oferim cu plăcere toate cablurile DEVIflex™ cu garanţia unică de 20 de ani DEVIwarranty™. Beneficii: • Uşor de instalat • Cablu flexibil • Sigur şi robust • Durată de viaţă mare • Garanţie DEVIwarranty™ 20 de ani
DEVIflex™ is an extremely high-quality, 360° fully screened twin conductor cable with a tough outer sheath (non UV stable). Its round profile and robust construction ensures a fast, simple and safe installation in multiple indoor floor constructions and pipe tracing applications.
DEVIflex™ este un conductor bifilar complet ecranat cu un înveliş exterior robust din PVC de culoare roşie.
DEVIreg™ Smart este un cronotermostat inteligent intuitiv programabil poate fi controlat prin WiFi și DEVIreg™ Smart App de oriunde, oricând. Termostatul este folosit în controlul sistemelor de încălzire în pardoseală. A fost creat pentru instalare prin fixare și datorită desingului din 2 părți, poate fi amplasat într-o gama largă de rame și este compatibil cu aproape orice senzori. DEVIreg™ Smart se instalează rapid și intuitive is fast and intuitive to setup prin ghidul rapid de pe aplicația mobile. Are funcța de detectare a ferestrei deschise și program inclus de economisire a energiei.
DEVIreg™ Touch este un termostat electronic programabil cu termporizare utilizat pentru controlul elementelor electrice de încălzire în podea . Termostatul este proiec-tat numai pentru instalare în perete şi datorit[ designului din 2 părți fixa într- o gamă largă de rame și cu diferiți senzori. DEVIreg™ Touch este rapid și intuitiv în setare, datorită programului incoporat. Dispune de un program pentru economisire a energiei - inclusiv opțiunea să porniţi/opriţi în mod optim încălzirea pentru a atinge temperatura dorită la momentul potrivit, reudcând astfel costurile de încălzire.