DEVI pentru alei și drumuri de acces

 

Curățarea de zăpadă a drumului de acces este o muncă fizică grea care displace profund multor proprietari, mai ales în timpul unei ierni lungi, cu ninsori dese, când aceasta poate părea fără de sfârșit. Necesită putere fizică sau costul angajărilor repetate ale unei persoane care să înlăture zăpada în locul dvs.

DEVI oferă o soluție modernă pentru a evita o asemenea muncă grea, economisind timp și bani. Cu cablurile de încălzire DEVI, montate sub drumul de acces și alei, nu mai trebuie să vă chinuiți dvs. să înlăturați zăpada. Acestea vor păstra zona din jurul casei dvs. fără zăpadă și gheață, astfel încât să puteți conduce și să mergeți pe jos în condiții de siguranță în timpul iernii, fără niciun compromis.

Termostatele inteligente moderne DEVI reglează automat sistemul în funcție de condițiile reale de temperatură și umiditate. Nu trebuie să vă amintiți să porniți cablul pe timp de ninsoare, sau în condiții de îngheț. Cu DEVI, puteți fi întotdeauna siguri că termostatul va regla optim temperatura din cabluri și nu va determina creșterea facturilor de energie electrică.

Pe vreme rece, dar uscată, sistemul DEVI rămâne inactiv, economisind energia și costurile. Atunci când vremea este rece și umedă, sistemul se activează automat, topind rapid zăpada și prevenind acumularea de gheață. Cu toate acestea, aveți întotdeauna opțiunea de a controla manual sistemul, prin intermediul termostatului.

Cu ajutorul sistemului DEVI de încălzire în aer liber, vă puteți bucura de ierni frumoase, în condiții de siguranță, scutiți de munci fizice suplimentare. DEVI vă ajută să economisiți timp și bani.

Produse conexe