Sistemul DEVI pentru acoperiș

 

 Instalarea sistemului DEVI de topire a gheții și a zăpezii de pe acoperiș înlătură corvoada îndepărtării manuale a zăpezii de pe acoperișul dvs. DEVI previne accidentele și elimină daunele provocate casei dvs. de zăpadă.

Sistemele DEVI de topire a gheții și a zăpezii sunt proiectate pentru a oferi siguranță clădirii și pentru a reduce deteriorarea acesteia.

Cabluri de încălzire în aer liber DEVI sunt instalate pentru a preveni acumularea de gheață și zăpadă pe acoperiș. Ele topesc zăpada, eliminând zăpada grea și acumularea de gheață de pe acoperiș. Cablurile de încălzire împiedică formarea de sloiuri de gheață pe marginile acoperișului.

Sistemele de topire a gheții și zăpezii pentru acoperișuri și jgheaburile acoperișurilor pot fi instalate pe aproape orice tip de acoperiș. Termostatul inteligent modern DEVI reglează automat sistemul, în funcție de condițiile reale de temperatură și umiditate.

Pe vreme rece, dar uscată, sistemul rămâne inactiv, economisind energia și costurile. Atunci când vremea este rece și umedă, sistemul se activează automat, topind rapid zăpada și prevenind acumularea de gheață. Cu toate acestea, aveți întotdeauna opțiunea de a controla manual sistemul, prin intermediul termostatului.

Cu ajutorul sistemului DEVI de încălzire în aer liber, vă puteți bucura de ierni frumoase, în condiții de siguranță, scutiți de munci fizice suplimentare. DEVI vă ajută să economisiți timp și bani.

Using the DEVI outdoor heating system, you can enjoy beautiful, safe winters without any additional outside physical work. DEVI helps save your time and money. 

Produse conexe