Soluțiile DEVI pentru siguranță pe timpul iernii

Pe durata iernii, gheața formată în interiorul jgheaburilor vă poate provoca probleme grave și daune costisitoare. De fiecare dată când gheața se topește într-o zi însorită, îngheață din nou în timpul nopților geroase. Această situație poate duce la deteriorarea jgheaburilor. Atunci când apa se transformă în gheață, crește în volum și se extinde, ceea ce poate fisura jgheabul.

DEVI oferă cea mai bună soluție pentru a evita daunele cauzate de gheața din jgheaburi. Prin instalarea cablurilor electrice de încălzire DEVI în interiorul jgheaburilor și a burlanelor de scurgere, puteți fi sigur că jgheabul dvs. nu va fi avariat în timpul iernii.

Sistemele de topire a zăpezii și a gheții pentru acoperișuri și jgheaburi de acoperiș pot fi instalate în aproape orice tip de construcție. Termostatul inteligent DEVI reglează automat sistemul în funcție de temperatură și umiditate.

Nu trebuie să vă amintiți mereu să porniți cablul când vremea este prea rece. Cu DEVI, puteți fi sigur că regulatoarele termostatice nu supraîncălzesc cablurile și nu cresc costurile facturilor electrice.

În timpul vremii reci, dar fără umezeală, sistemul DEVI rămâne inactiv, economisind energia electrică și cheltuielile. Când vremea este rece și umedă, sistemul se activează automat, topind rapid zăpada și împiedicând acumularea de gheață. Cu toate acestea, aveți întotdeauna opțiunea de a controla manual sistemul utilizând termostatul.

Folosind sistemul de încălzire pentru exterior DEVI, vă puteți bucura de ierni frumoase și în condiții de siguranță, fără a mai fi nevoie să munciți suplimentar. DEVI vă ajută să economisiți timp și bani.

Produse conexe