Noul thermostat DEVIreg™ Smart

 

Experimentați calitatea noului sistem electronic de control al încălzirii în pardoseală. Designul frumos al ecranului tactil în formă de pătrat face ca DEVIreg™ Smart să se integreze perfect în orice interior. Aplicația intuitivă DEVIsmart ™ App vă transformă telefonul mobil într-o telecomandă și vă permite să controlați cu ușurință sistemul de încălzire în pardoseală - din orice colț al lumii. Mai mult decât atât, cu noua aplicație DEVIsmart ™App puteți controla oricâte termostate DEVIreg™ Smart și oricâte spații alegeți.

Design discret și atemporal

Am proiectat noul DEVIreg™ Smart, astfel încât acesta să completeze chiar și cele mai cochete interioare. Derivat din designul industrial clasic, designul discret și atemporal al ecranului tactil în formă de pătrat îi conferă termostatului DEVIreg™ Smart o linie pură și minimalistă.

 

Reduceți costurile de energie

Caracteristicile inteligente ale aplicației vă permit să programați sistemul de încălzire în pardoseală, astfel încât să se potrivească ritmului dvs. și să reduceți costurile de energie. Termostatul DEVIreg ™Smart se adaptează chiar și la condițiile climatice și învață când să pornească și să oprească încălzirea.

Economisiți energie prin respectarea programul de încălzire și reducerea automată a temperaturii în funcție de nevoile proprii. Ajustați cu ușurință temperatura, astfel încât să se potrivească ritmului dvs. și să vă ofere bucuria unui confort termic superior.

Conexiune sigură și privată printr-un sistem cloud

Aplicația mobilă comunică printr-un sistem cloud sigur, bazat pe același model de siguranță pe care îl folosesc băncile pentru aplicațiile mobile. Nu se stochează nicio informație în cloud, iar informațiile dvs. personale sunt în siguranță mereu.

Reglați încălzirea în pardoseală folosind telefonul mobil

Reglați încălzirea din casă ușor și intuitiv, folosind telecomanda cu care sunteți obișnuiți, - prin intermediul internetului. Dacă se întrerupe conexiunea la internet, puteți controla termostatul pe plan local și fără aceasta.

Programați-vă încălzirea din casă și economisiți energie.

Controlați toate termostatele dvs., în multiple spații.

Noua aplicație DEVIsmart ™ App vă permite să controlați și să folosiți toate termostatele dvs., în spații multiple, dintr-un singur punct de acces.

Caracteristicile produsului:

• Conexiune WiFi

• Control de la distanță prin DEVIsmart ™ App

• Un singur termostat DEVIreg™ Smart poate fi conectat cu până la 10 dispozitive mobile prin DEVIsmart™ App

• Poate comunica simultan cu două dispozitive mobile

• Cu un singur DEVIsmart ™ App puteți controla oricâte spații, cu oricâte termostate DEVIreg™ Smart aveți nevoie

• Funcția autoreglabilă PWM (pornire și oprire autoreglabile pentru perioadele de încălzire de confort)

• Compatibil cu o gamă extinsă de rame externe simple şi multiple

• Compatibil cu o gamă extinsă de senzori NTC externi

• Disponibil în 4 culori - alb pur, alb polar, fildeș și negru pur

Produse conexe