Instalați acum cablurile DEVIaqua™, pentru a proteja conductele de îngheț pe timpul iernii

 

În timpul iernii, țevile înghețate pot constitui o preocupare majoră pentru proprietarii de case sau companiile de apă.
Conductele înghețate vor limita aprovizionarea cu apă dulce în zilele de iarnă cu temperaturi scăzute. În plus, țevile înghețate pot exploda și pot cauza pagube substanțiale.

DEVI a dezvoltat o soluție simplă pentru prevenirea înghețului în concutele de apă proaspătă, apă reziduală, apă de răcire, apă de alimentare sau sistemele de aspersoare, în zilele cu temperaturi foarte scăzute.

Soluția este instalarea cablului de încălzire DEVIaqua ™ 9T, un cablu de încălzire bifilar pentru protecție împotriva înghețului în interiorul conductelor de apă.

Certificat GDV pentru instalarea în conductele de apă potabilă
Cablul este dezvoltat și aprobat pentru a fi instalat în interiorul conductelor de apă potabilă, în conformitate cu normele moderne daneze GDV. Vedeți mostra de certificatului. aici.

Aplicații DEVIaqua ™
DEVIaqua ™ poate fi utilizat pentru alimentarea cu apă potabilă în case, birouri, fabrici de producție, spații pentru animale, camere frigorifice, rezervoare de apă etc.

Cablul de încălzire este livrat în lungimi pregătite cu racorduri de 3/4" și 1" pentru a asigura etanșiezare punctului de intrare pentru cablul de încălzire în conducta de apă potabilă. Este echipat cu un capăt rece stabil UV, cu conductori rigizi, care asigură o instalare rapidă, cu o conexiune vizibilă.

DEVIaqua ™ 9T este proiectat cu o putere de ieșire de 9 W / m la 230 V, deoarece a fost evaluat pentru a oferi un echilibru bun între puterea necesară și utilizarea pe termen lung a produsului.

Lungimea cablului poate fi de la 3 metri până la 150 de metri, fiind astfel adecvată pentru o gamă largă de aplicații.
DEVIaqua ™ 9T beneficiază de o garanție completă de 20 de ani este valabilă pentru .

 

 

Produse conexe