Aeroportul Sofia

În 2006, Aeroportul Sofia a sărbătorit aniversarea a 70 de ani. De asemenea, în acest an Terminalul 2 a fost echipat cu soluții electrice de încălzire DEVI și deschis pentru noi clienti. Cu o capacitate anuală de 2,6 milioane de pasageri, Terminalul 2 a fost proiectat pentru a permite o extindere viitoare pentru a satisface cerințele tot mai mari ale traficului aerian în rapidă dezvoltare .

Clădirea centrală a Terminalului 2 are 56 850 . Accesul la cele opt niveluri ale clădirii terminalului este facilitat de 12 lifturi și 7 scări rulante. O cale de trecere conectează pasajele și garajul cu 800 de locuri.

Prezentare proiect:

Terminal 2 – degivrare pentru burlane și jgheaburi

Putere: 43 kW

Produse utilizate:

DEVIflex™ 18

DEVIreg ™ 316

Terminal 2 – urmărire conducte

Putere: 14 kW

Produse utilizate:

DEVIflex™ 18

DEVIreg™ 330

Terminal VIP –  degivrare rampă 100 m2

Produse utilizate:

DEVIflex™ 30

DEVIreg ™ 850  - thermostat cu senzori de umiditate și temperatură

Dimensiunea proiectului

100 m2 heated ground area and over 900 m of pipes

Termostate și senzori
Backend.Models.ProductViewModel.Title
DEVIreg™ 330 este un termostat electronic care trebuie instalat în dulapuri electrice prevăzute cu şină DIN.Se utilizează în principal pentru controlul încălzirii prin pardoseală.Termostatul trebuie instalat prin intermediul unui comutator multipolar de deconectare. Devireg™ 330, -10°C - 10°C, este mai ales utilizat în aplicaţiile de protecţie la îngheţ. Devireg™ 330, 5°C - 45°C, este mai ales utilizat pentru încălzirea în pardoseală. Devireg™ 330, 60°C - 160°C, este mai ales utilizat la încălzirea conductelor acolo unde un nivel minim de temperatură este necesar pentru controlul fluidelor. Această versiune poate fi utilizată în zone cu temperatură ridicată.
Backend.Models.ProductViewModel.Title
DEVIreg™ 850 este utilizat pentru aplicaţii în exterior sau pe acoperiş (1-4 senzori). Senzorii digitali inteligenţi furnizează informaţii despre nivelul de umezeală şi despre temperatură, ceea ce are drept rezultat un control optim al sistemului de încălzire. Este un sistem cu zonă dublă, ceea ce înseamnă că puteţi împărţi suprafaţa în 2 zone, de exemplu, partea de nord şi cea de sud. De asemenea, puteţi stabili priorităţi între zone, de exemplu, dacă este disponibilă doar o putere redusă.
Cabluri pentru încălzire electrică
Backend.Models.ProductViewModel.Title
DEVIflex™ este un conductor bifilar complet ecranat cu un înveliş exterior robust din PVC de culoare roşie.