Stadionul Konya

Stadion modern, cu încălzire electrică

Konya Stadionul este un stadion multifuncțional în Konya, Turcia. Acesta face parte din complexul de clădiri sportive, care sunt planificate la marginea orașului, ca parte a Satului Olimpic Konya. Acesta va înlocui în mod eficient vechiul Konya Atatürk Stadium, care a fost utilizat de la începutul anilor 1950. Stadionul are o capacitate de aproape 42276 de personae (scaune) și este acoperit în totalitate.

Scopul sistemului

Arenele sportive din present sunt transformate în cele mai moderne clădiri multi-funcționale, care trebuie să fie în măsură găzduiască jocuri și evenimente sportive, indiferent de condițiile meteorologice. Cea mai mare provocare este menținerea terenuluiîntr-o stare perfectă, pe timpul partidelor sau evenimentelor care au loc pe gazon.

Încălzirea electrică este soluția nr. 1

Pentru acest scop, încălzire electrică a terenului de joc este, în cele mai multe cazuri, soluția pentruaceste provocări multiple. Nu numai că împiedică înghețarea sau înzăpezirea terenului, cu un consum redus de energie, ci, de asemenea, ajută la stimularea creșterii și regenerarea gazonului. Toate acestea asigură un terenmai bună, care poate fi utilizat la maxim, indiferent de anotimp.

Motivul principal pentru a alegerea încălzirii electrice este faptul este simplu și fără griji în comparație cu alte soluții, pentru care este nevoie de mai multe echipamente mecanice pentru a se asigura că sistemul funcționează bine, iar riscul deprobleme de funcționare din cauza condițiilor meteorologice este crescut.

Expertiza în stadioane cu destinații multiple

În calitate de lider mondial în sisteme de încălzire electrică, DEVI și-a dovedit expertiza in solutii dedicate pentru spațiile multi-sport și terenuri de fotbal. Unul dintre cele mai recente exemple este Stadionul New Konya din Turcia; acest ultra-moderne stadion cu o capacitate de peste 42.000 de vizitatori este incalzit de 44,232 metri de cablu DEVI, garantand sporturi pe tot parcursul anului

 

Prezentare proiect :

  • 180 cabluri  DEVIbasic™ 20S – 228 m
  • 12 termostate DEVIreg™ 330
  • 300 accesorii DEVIfast™
Dimensiunea proiectului

N/A

Cabluri pentru încălzire electrică
Termostate și senzori