Dezvoltăm sisteme de încălzire electrică de 75 ani

În acest an, DEVI își sărbătorește cea de-a 75-a aniversare. De la începuturile din Copenhaga, în 1942, DEVI s-a stabilit ca fiind cel mai important brand european de încălzire electrică din industrie. Formula câștigătoare?  Cea ma performantă tehnologie și o înțelegere unică a modului în care încălzirea electrică prin pardoseală aduce căldură și confort în viața oamenilor.

Timpul se schimbă, dar valoarea casei oamenilor rămâne aceeași. Acasă este locul unde vă relaxați, reîncărcați bateriile, trăiți și râdeți. Înființată în Danemarca, DEVI știe totul despre valoarea creării unei case confortabile și ce înseamnă conceptul danez de "hygge". Hygge se traduce aproximativ în "seninătate". În esență, hygge înseamnă a crea o atmosferă caldă și a te bucura de lucrurile bune din viață cu cei dragi.

În decursul ultimilor 75 de ani, DEVI a sprijinit crearea de locuințe calde, sigure și primite cu soluții de încălzire electrică în pardoseală cu efecte de lungă durată:

DEVI este mândră de casele cu atmosferă, căldură și libertate pe care le crează. Am fost o parte nevăzută, dar vitală în viața oamenilor în ultimii 75 de ani.  Ne vom menține în continuare poziția de lider, datorită soluțiilor noastre inovatoare, experiența de lider de piață și cooperarea cu profesioniștii.

DEVI 75 Years Logo

 

 

Realizat de profesioniști de 75 de ani

Poziția DEVI ca lider de piață în Europa și reprezentarea în țări precum America de Nord, Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Australia, China, India, se datorează în mare măsură unei cooperări pline de satisfacție cu profesioniștii din întreaga lume.

Această cooperare ne permite să înțelegem situațiile și nevoilor profesioniștilor, care este vitală atunci când dezvoltăm soluțiile viitorului. Ambiția de a stabili în mod constant noi standarde de piață este principalul motor al seriei inovatoare și cuprinzătoare de produse a DEVI.

Astăzi, majoritatea producției DEVI se desfășoară în Franța (Saint Malo) și Polonia (Grodzisk Mazowiecki), ceea ce înseamnă că aproximativ 90% din produsele DEVI sunt fabricate în Uniunea Europeană.

Sărbătoriți cu noi pe canalele de social media!

 

Facebook Icon

 

Twitter icon

 

Linkedin icon