Termeni și Condiții 

Termeni și condiții ale competiției: ’’DEVI 75 – Sărbătorim împreună!’’

 1. ORGANIZATOR

Denumirea și marca comercială "DEVI" aparțin companiei Danfoss A / S. Toate aspectele legale referitoare la concursul "DEVI 75-sărbătorim împreună!", așa cum este prevăzut în termenii și condițiile de mai jos, se referă la și se află sub jurisdicția Danfoss A / S, cu sediul la Nordborgvej 8, 6430 Nordborg, Danemarca ("Danfoss").  

Organizatorul concursului este Danfoss.

 1. Cine poate participa?

Competiția este deschisă instalatorilor profesioniști DEVI ("instalatori DEVI") care au peste 18 ani și care locuiesc în una din următoarele țări: Australia, Austria, Brazilia, Bulgaria, Canada, China, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, India, Irlanda, Kazahstan, Letonia, Lituania, Noua Zeelandă, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Ucraina, Marea Britanie.

Instalatorii DEVI pot participa la concurs prin postarea pozelor panoramice (vezi mai jos pentru informații suplimentare).

Prin participarea la concurs acceptați acești Termeni și condiții. Pentru a participa, participanții trebuie să aibă un cont Facebook, să publice o fotografie panoramică personală pe contul DEVI Facebook și să consimtă ca Danfoss să poată utiliza imaginile încărcate legate de competiție în scopuri promoționale în legătură cu aniversarea a 75 de ani de la DEVI .

Imaginea panoramică poate fi făcută cu un smartphone care utilizează modul PANO sau PANORAMIC din opțiunile pentru camera foto smartphone.

Imaginile panoramice ale acestei competiții trebuie să arate instalatorul DEVI lângă un "75" (de exemplu numărul "75" poate fi: un număr de casă, un balon, pe un tricou sau orice alte idei la care vă puteți gândi ).

Următoarele persoane sunt excluse de la participare: angajații grupului Danfoss și familia lor imediată.

 1. Cum poți participa?

DEVI75#panorama#Romania 

Danfoss are dreptul la utilizarea gratuită a fotografiilor împărtășite de participanți

 1. Premii și selecția câștigătorilor:

Pe perioada campaniei, în fiecare săptămână, Danfoss va selecta 3 câștigători printre instalatorii DEVI care au încărcat o fotografie în concurs. Câștigătorii sunt selectați la discreția exclusivă a Danfoss pe baza criteriilor descrise mai jos, iar fotografiile câștigătoare vor fi (re) postate pe Facebook DEVI, de exemplu: #DEVI75#panorama#România 

Premiul săptămânal este: 1 bucată de produs Termostat inteligent DEVIreg ™ Smart  (Prețul recomandat cu amănuntul: de 200 Euro / bucată). Vor fi trei câștigători săptămânal.

Premii totale: vor exista 27 de bucăți de termostat DEVIreg ™ Smart (9 săptămâni x 3 bucăți DEVIreg ™ Smart).

Selectarea câștigătorilor va fi efectuată de un comitet format din 3 angajați ai Danfoss A / S. Criterii pentru selectarea fotografiilor câștigătoare: fotografii originale, relevante, creative și interesante.

Un participant poate încărca mai multe fotografii, dar poate câștiga doar o singură dată.

Câștigătorii vor fi anunțați săptămânal pe pagina DEVI Facebook și vor fi anunțați prin intermediul Facebook Messenger.

 1. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Organizatorul se obligă să protejeze confidențialitatea datelor cu caracter personal transmise și să nu o proceseze, să o utilizeze sau să o distribuie terților fără permisiunea expresă a participantului la concurs. Datele personale vor fi păstrate atent și utilizate de Danfoss A / S în conformitate cu legea și numai pentru scopul pentru care au fost obținute. Prin participarea la concurs, sunteți de acord cu publicarea numelui dvs. și a țării dvs. de reședință.

 1. Termeni legali

Concursul, temernii și condițiile sunt reglementate de legea daneză și sunt supuse jurisdicției exclusive a instanțelor daneze.

Danfoss își rezervă dreptul de a închide competiția în orice moment.

Facebook nu este un organizator, sponsor, susținător sau administrator al acestei competiții și nu este responsabil pentru această competiție, inclusiv fără a se limita la executarea ei.

 1. Taxe
  Danfoss poate fi solicitat de autoritățile fiscale să dezvăluie identitatea participanților care intră în competiție și valoarea monetară a produselor primite. Rețineți că premiul, în funcție de legislația fiscală națională, poate fi impozabil. Este responsabilitatea câștigătorilor să plătească impozite pe bunuri sau servicii în conformitate cu legile fiscale aplicabile. Danfoss nu își asumă nici o obligație față de participanți în legătură cu transferul ofertelor sau raportarea ofertelor respective către autorități, iar compania de instalare și particpanții la concurs renunță la toate creanțele viitoare împotriva Danfoss în această privință.
 2. Reclamații
  Plângerile privind utilizarea datelor trebuie să fie adresate Danfoss A / S și / sau Agenției daneze pentru protecția datelor la Borgergade 28, 5, 1300 Copenhaga, Danemarca.