DEVI pentru casa dvs.

Case multi-familiale - apartamente

Încălzirea electrică în pardoseală poate fi aplicată ca o sursă de încălzire suplimentară, în apartamente și garsoniere, în clădiri mai mari. Puteți adăuga cu ușurință un DEVImat sau DEVIdry subțire în timpul unei renovări și vă puteți bucura de o podea interioară încălzită atunci când temperatura exterioară coboară, înainte de începerea sezonului de încălzire.

 

Case uni-familie

La DEVI, nu numai că veți găsi soluții rentabile și eficiente energetic de încălzire pentru fiecare cameră, dar, de asemenea, sisteme inteligente pentru a păstra acoperișurile și drumurile de acces uscate și în condiții de siguranță pe timpul iernii.

Sistemele electrice de încălzire DEVI sunt ușor de instalat atunci când o clădire este în curs de construcție, precum și atunci când este în renovare.

Hoteluri

DEVI oferă clienților dvs. confortul unei gresii încălzite la baie, oglinzi dezaburite după ce se bucură de o baie îndelungată. Mai mult, pe timpul iernii, soluțiile DEVI pot proteja clădirea de gheață și zăpadă și menține în condiții de siguranță trotuarelor și drumurile de acces pentru invitatii dumneavoastra. Sistemele  încălzire electrică pentru exterior proiectate de DEVI, vă ajută ca hotelul dvs. a fie bine pregătit pentru timpul iernii.

DEVIreg SMART video