Depozite frigorifice, patinoare si aplicații similar

Acest ghid de aplicații prezintă recomandările oferite de DEVI pentru proiectarea și instalarea sistemelor de prevenire a înghețului și protecția împotriva înghețului a ușilor camerelor frigorifice, conductelor de scurgere și aspersoarelor și conductele de protecție împotriva incendiilor. Acesta oferă indicații despre tipul cablului de încălzire, a datelor electrice și a configurațiilor sistemului. Disponibil in limba romana.

Sisteme de apă caldă menajeră
Acest ghid de aplicații prezintă recomandările DEVI pentru proiectarea și instalarea sistemului de apă caldă menajeră. Acesta oferă indicații pentru tipul cablului de încălzire, a datelor electrice și a configurațiilor sistemului. Disponibil in limba romana.

Protecția anti-îngheț a conductelor

Acest ghid de aplicații prezintă recomandările DEVI pentru proiectarea și instalareaoluțiilor de protecție împotriva înghețului pentru conducte. Acesta furnizează indicații pentru alegerea tipului de cablu de încălzire, calcularea datelor electrice și configurațiile sistemului. Disponibil in limba romana.

Îngrijirea și protecția gazonului artificial și natural

Acest ghid de aplicații prezintă recomandările DEVI pentru proiectarea și instalarea sistemelor pentru topire gheață și zăpadă în aplicații de încălzire pentru terenuri sportive. Acesta furnizează indicații pentru amplasarea cablurilor de încălzire, calculele datelor electrice și configurațiile sistemului​. Disponibil in limba romana.

Aplicații pentru acoperișuri. Protecția la îngheț. 

Acest ghid de aplicații prezintă recomandările DEVI pentru proiectarea și instalarea sistemelor de topire a gheții și zăpezilor pentru protecția acoperișurilor. Acesta furnizează indicații pentru montarea cablurilor de încălzire, pentru calcularea datelor electrice și configurațiile sistemului. Disponibil in limba romana.

Sisteme de încălzire electrică în pardoseală pentru interior 

Acest ghid de aplicații vă prezintă recomandările DEVI pentru proiectarea și instalarea sistemelor de încălzire electrică prin pardoseală. Acesta furnizează indicații pentru poziționarea cablurilor de încălzire, pentru calcularea datelor electrice și configurațiile sistemului. Disponibil in limba engleza.

Aplicații în asfalt.  Sisteme de degivrare. 

Acest ghid de aplicații prezintă recomandările DEVI pentru proiectarea și instalarea sistemelor pentru topirea zăpezii și a gheții pentru aplicații cu asfaltul. Acesta furnizează indicații pentru poziționarea cablurilor de încălzire, pentru calcularea datelor electrice și configurațiile sistemului. Disponibil in limba romana.

Aplicații la sol. Sisteme de degivare.

Acest ghid de proiectare prezintă recomandările DEVI pentru proiectarea și instalarea sistemelor de topire a gheții și zăpezii pentru aplicații la sol. Acesta furnizează indicații pentru poziționarea cablurilor de încălzire, pentru calcularea datelor electrice și configurațiile sistemului.​ Disponibil in limba romana.

Urmând recomandările oferite de DEVI, se vor asigura soluții eficiente energetic, fiabile și care nu necesită întreținere, utilizând cabluri de încălzire cu putere constantă, care beneficiază de o garanție de 20 de ani.