Hoteluri și clădiri comerciale

Motive pentru a instala soluții de încălzire electrică DEVI în clădirile publice mari

Pe parcursul istoriei sale, DEVI a fost ales ca furnizor preferat de încălzire electrică pentru clădiri publice mari din întreaga lume, cum ar fi centre comerciale, hoteluri, clădiri de birouri și aeroporturi.

Nu e nevoie să încălziți un întreg volum de aer într-un hol înalt de 15 m, pentru a asigura un confort termic optim pentru vizitatori (la 2 m înălțime de la nivelul podelei). Încălzirea în pardoseală, degivrarea, urmărirea conductelor, precum și alte aplicații sunt nucleul de soluții de încălzire electrică oferite de DEVI.


1. Experiența în clădiri mari

Soluțiile DEVI sunt prezente în mall-uri comerciale, hoteluri, birouri și alte clădiri publice bine cunoscute. DEVI este reprezentată în peste 66 de țări și puteți găsi spații publice echipate cu soluții de încredere DEVI în întreaga lume. Distribuitorii locali DEVI oferă constructorilor mari suport profesional și ajutor tehnic pentru a face cooperarea noastră ușoară și eficientă.


2. DEVI oferă siguranță

Soluțiile noastre sunt alese în principal pentru a oferi siguranță pentru drumurile de acces, alei, acoperișuri și jgheaburi, precum și urmărirea de conducte. Sistemul de topire a gheții și zăpezii DEVI este proiectat pentru a oferi siguranță pentru persoane, vehicule și clădiri, prin mersul pe jos și conducerea în condiții de siguranță și mai puține pagube clădirilor în timpul iernii.

Toate sistemele centralizate de apă pentru clădirile publice, cum ar fi spitale, hoteluri sau blocurile, ar trebui să fie protejate împotriva Legionella, nu numai prin filtrare și dezinfectare eficientă, dar și prin menținerea temperaturii apei în limitele de control ale riscului apariției legionelozei. Sistemele de încălzire DEVI pentru apă caldă menajeră satisfac cerințele tuturor certificatelor necesare pentru o astfel de urmărire de țeavă.


3. Beneficii financiare

Termostatele DEVIreg™ cu senzori avansați de umiditate (pentru sisteme de exterior) sau detectoare de ferestre deschise (pentru încălzire în interior) asigură obținerea rezultatelor optime cu cât mai puțin consum de energie.

Este demn de subliniat faptul că, costurile de instalare și de funcționare ale sistemelor de exterior DEVI sunt reduse atunci când avantajele preventive ale sistemului sunt luate în considerare. Veți evita cu ușurință investițiile anuale în îndepărtarea zăpezii cu lopata și sare. Mai mult, evitați costurile de reparații cauzate de gheață, zăpadă și daune cauzate de sare.

DEVI a fost ales ca partener de încălzire electrică pentru clădiri cum ar fi hoteluri, mall-uri comerciale sau case de odihnă, peste tot în lume, mai ales pentru motive legate de buget.


4. DEVI oferă confort

Încălzirea în pardoseală este experiența cea mai confortabilă pentru oaspeții camerelor de hotel sau ai apartamentelor. Căldura se distribuie în mod uniform pe întreaga podea și oferă căldură plăcută pentru picioare, corp și cap. Căldura sănătoasă din jurul picioarelor se ridică încet și încălzește corpul. Încălzirea în pardoseală face posibilă scăderea temperaturii medii a camerei cu 2°C, fără a afecta gradul de confort. Aceasta înseamnă că temperatura poate fi redusă cu aproximativ 20% - care este în același timp un avantaj economic și de mediu


5. Până la 20 de ani de garanție integrală pentru cabluri și covorașe DEVI

Toate produsele DEVI sunt fabricate în UE, sub cel mai înalt standard de control al calității. Acesta este motivul pentru care vă puteți baza pe DEVI. Datorită calității oferite, noi oferim cea mai bună garanție completă, de 20 de ani, pentru elementele de încălzire DEVI, care include costurile materialelor de instalare și de podea, cum ar fi deteriorarea zidăriei si gresiei.

Avantajele sistemului DEVI de încălzire electrică în pardoseală
Sistemul DEVI de încălzire electrică în pardoseală este montat direct în adezivul pentru gresie și are nevoie doar de un strat de 4,5 mm sub panouri. Instalarea este mai ușoară și mai rapidă - nu trebuie să pierdeți timpul așteptând ca cei câțiva centimetri de strat să se usuce.
DEVI pentru alei și drumuri de acces
DEVI oferă o soluție modernă pentru a evita muncă grea pentru îndepărtarea zăpezii, economisind timp și bani. Cu cablurile de încălzire DEVI, montate sub drumul de acces și alei, nu mai trebuie să vă chinuiți dvs. să înlăturați zăpada. Acestea vor păstra zona din jurul casei dvs. fără zăpadă și gheață, astfel încât să puteți conduce și să mergeți pe jos în condiții de siguranță în timpul iernii, fără niciun compromis.
Sistemul DEVI pentru acoperiș
Cabluri de încălzire în aer liber DEVI sunt instalate pentru a preveni acumularea de gheață și zăpadă pe acoperiș. Ele topesc zăpada, eliminând zăpada grea și acumularea de gheață de pe acoperiș. Cablurile de încălzire împiedică formarea de sloiuri de gheață pe marginile acoperișului.
5 motive pentru instalarea unui sistem de degivrare electrica
DEVI oferă o soluție inteligentă și simplă pentru a ne păstra casele uscate și sigure în timpul sezonului de iarnă. Sistemele de încălzire din exterior ajută la economisirea timpului și a banilor, evitând munca inutilă.