Aplicații industriale

Industriale

Având în vedere faptul că mari cantități de substanțe sensibile sunt depozitate în rezervoare imense, este esențial să se mențină temperatura necesară a acestor rezervoare tot timpul anului, indiferent de condițiile meteorologice. Soluția cea mai flexibilă și eficientă pentru rezervoare sunt cablurile de încălzire electrică DEVI.

Noi oferim sisteme de încălzire pentru siguranța produselor și a țevilor. Sistemele de protecție la îngheț pot fi utilizate pentru diferite conducte, cisterne și containere din sectorul agricol și industrial, cum ar fi cele de gaz, de ulei sau rezervoare cu apă pentru incendii.

Poate fi necesară protejarea conductelor și rezervoarelor împotriva înghețului și scăderea temperaturii sub nivelul cerut, pentru a asigura o trecere liberă a materialelor. De asemenea, este important să se mențină o anumită temperatură minimă a rezervoarelor pentru a evita problemele puse de resturi rigide, coagulare, sau deteriorarea cauzată de îngheț în rezervor.

În cazul în care este necesar să se mențină o anumită temperatură, pierderile de căldură prin izolație trebuie să fie compensate pentru a se evita orice risc cauzat de temperaturi scăzute sau de gheață, chiar și în cazul în care rezervorul este izolat. Acest lucru poate fi prevenit cu ajutorul sistemelor de încălzire electrică DEVI.