Clădiri cu consum redus de energie

Casele moderne, cu un consum redus de energie, au nevoie de foarte puțină încălzire. Dar reglarea temperaturii trebuie să fie inteligentă și flexibilă din punct de vedere al programării temporale, precum și să asigur cel mai mic consum de energie. Modul de viață modern, mereu în mișcare, impune nevoia de control al unui nou sistem de încălzire prin aplicații inteligente, de oriunde în lume. DEVI oferă toate acestea și multe altele. Confortul termic și o utilizare optimă a energiei sunt întotdeauna asigurate cu sistemul de încălzire electrică în pardoseală DEVI.

Sistemele invizibile de încălzire în pardoseală vă permit să proiectați spațiul dvs. așa cum doriți, fără planificarea unui loc special pentru radiatoare si țevi.

Termostatele DEVI cu aplicații mobile vă permit să controlați temperatura casei, de la distanță. Nu contează cât de departe sunteți, dacă aveți o conexiune la internet, puteți pur și simplu porni sau opri încălzirea, sau puteți configura o temperatură dorită în fiecare cameră.

In zilele noastre, încălzirea electrică în pardoseală este soluția pentru case moderne, eficiente energetic.