Case multi-familiale - apartamente

DEVI este partenerul ideal pentru încălzirea în interior, cum ar fi încălzirea electrică prin podea pentru confort, păstrarea oglinzilor fără umiditate și prosoapelor uscate, dar, de asemenea, pentru urmărirea țevilor și soluţii de topire zăpadă și gheață pentru clădiri rezidențiale. Mai ales atunci când se ține cont de confortul și siguranța rezidenților, reducerea impactului asupra mediului, precum și de costurile operaționale finale.

Cele mai recente reglementări în domeniul construcțiilor (ASHRAE 188-2015, IEC 62395-2 și CIBSE TM13) impun ca sistemele de apă caldă să asigure confort și eficiență, precum și asigurarea măsurilor de control al Legionella. Acest lucru înseamnă că fiecare sistem centralizat de apă ar trebui să fie protejat împotriva Legionella nu numai prin filtrare și dezinfectare eficientă, dar și prin menținerea temperaturii apei în limitele de control din planul de gestionare a riscurilor Legionella. Sistemele de încălzire DEVI pentru apă caldă menajeră satisfac cerințele tuturor certificatelor necesare pentru o astfel de protecție a țevilor.

Mai mult, DEVI vă oferă soluții pentru încălzire prin pardosea în băi, covorașe pentru dezaburirea oglinzilor și port-prosoape, ideale pentru băi, bucătării și spații utilitare.

Tehnologia modernă oferă proprietarilor și managerilor de proprietăți mai multe modalități de îmbunătățire a eficienței energetice și a siguranței clădirilor lor. Mai mult decât atât, în timpul planificării unei noi construcții sau în timpul unei renovări, nu numai că ar trebui să respectăm prevederile locale de mediu, dar ar trebui să ne gândim și la moștenirea pe care o lăsăm generațiilor viitoare.


Încălzirea în pardoseală pentru locuințe și apartamente

Ați luat în considerare posibilitatea unei pardoseli confortabil încălzite? Consultați soluțiile inteligente DEVI.

Încălzirea electrică în pardoseală poate fi aplicată ca o sursă de încălzire suplimentară, în apartamente și garsoniere, în clădiri mai mari. Puteți adăuga cu ușurință un DEVImat sau DEVIdry subțire în timpul unei renovări și vă puteți bucura de o podea interioară încălzită atunci când temperatura exterioară coboară, înainte de începerea sezonului de încălzire.

Atunci când radiatoarele din clădire încep să funcționeze, puteți opri pur și simplu încălzirea în pardoseală și apoi o puteți porni din nou, ori de câte ori doriți să vă bucurați de o podea caldă.

Încălzirea discretă și invizibilă a podelei vă oferă posibilități mai multe și mai bune, pentru proiectarea interiorului așa cum doriți, dar în primul rând îmbunătățește confortul dvs. și al familiei dvs. în casă. Mai mult decât atât, încălzirea electrică în pardoseală are avantajul reglementării și timpului de reacție mai precise decât încălzirea hidraulică în pardoseală.

În gama de produse DEVI puteți găsi soluții adaptate pentru fiecare tip de podea și termostate inteligente pentru a menține căldura dorită și a controla consumul de energie.

Noul termostat DEVIreg™ Smart
Experimentați calitatea noului sistem electronic de control al încălzirii în pardoseală. Designul frumos al ecranului tactil în formă de pătrat face ca DEVIreg™ Smart să se integreze perfect în orice interior.
Avantajele sistemului DEVI de încălzire electrică în pardoseală
Sistemul DEVI de încălzire electrică în pardoseală este montat direct în adezivul pentru gresie și are nevoie doar de un strat de 4,5 mm sub panouri. Instalarea este mai ușoară și mai rapidă - nu trebuie să pierdeți timpul așteptând ca cei câțiva centimetri de strat să se usuce.
DEVI pentru alei și drumuri de acces
DEVI oferă o soluție modernă pentru a evita muncă grea pentru îndepărtarea zăpezii, economisind timp și bani. Cu cablurile de încălzire DEVI, montate sub drumul de acces și alei, nu mai trebuie să vă chinuiți dvs. să înlăturați zăpada. Acestea vor păstra zona din jurul casei dvs. fără zăpadă și gheață, astfel încât să puteți conduce și să mergeți pe jos în condiții de siguranță în timpul iernii, fără niciun compromis.
Sistemul DEVI pentru acoperiș
Cabluri de încălzire în aer liber DEVI sunt instalate pentru a preveni acumularea de gheață și zăpadă pe acoperiș. Ele topesc zăpada, eliminând zăpada grea și acumularea de gheață de pe acoperiș. Cablurile de încălzire împiedică formarea de sloiuri de gheață pe marginile acoperișului.
5 motive pentru instalarea unui sistem de degivrare electrica
DEVI oferă o soluție inteligentă și simplă pentru a ne păstra casele uscate și sigure în timpul sezonului de iarnă. Sistemele de încălzire din exterior ajută la economisirea timpului și a banilor, evitând munca inutilă.
De ce e podeaua incalzita rece?
Cea mai frecventă întrebare este: „De ce podeaua încălzită a devenit rece sau de ce nu este suficient de caldă?” Această întrebare este pusă de obicei la începutul sezonului de încălzire
DEVI pentru jgheaburi fara turturi si caderi de zapada
Termostratul electronic DEVIreg™ Opti: designul care vă transformă pur și simplu casa
Cu noul cronotermostat digital DEVIreg ™ Opti, proprietarii de case se vor bucura de plăcerea de a se plimba pe podeaua încălzită la temperatura perfectă, păstrând locuința lor frumoasă și caldă. În plus, termostatul este, de asemenea, o încântare pentru ochi datorită designului său minunat.
Cablul DEVImulti™: 8 motive pentru utilizarea acestui cablu pentru protejarea împotriva înghețului a conductelor lungi
Există multe motive bune pentru care clienții DEVI aleg cablurile DEVImulti™ pentru protecția împotriva înghețului a conductelor lungi. Descoperiți-le pe cele mai importante.