Case uni-familie

Încălzire electrică pentru case

Vă gândiți la o casă nouă sau la renovarea uneia vechi? Alegeți DEVI pentru căldura și siguranța sa.

La DEVI, nu numai că veți găsi soluții rentabile și eficiente energetic de încălzire pentru fiecare cameră, dar, de asemenea, sisteme inteligente pentru a păstra acoperișurile și drumurile de acces uscate și în condiții de siguranță pe timpul iernii.

Sistemele electrice de încălzire DEVI sunt ușor de instalat atunci când o clădire este în curs de construcție, precum și atunci când este în renovare.

Sistemele invizibile de încălzire în pardoseală vă permit să proiectați spațiul dvs. așa cum doriți, fără planificarea unui loc special pentru radiatoare si țevi. Mai mult decât atât, cu încălzirea electrică în pardoseală, nu sunteți obligat să efectuați controale periodice ale centralelor termice, care sunt întotdeauna o problemă suplimentară și înseamnă cheltuieli suplimentare.

Termostatele DEVI cu aplicații mobile pentru smartphone vă permit să controlați temperatura casei, de la distanță. Nu contează cât de departe sunteți, atunci când aveți o conexiune la internet, puteți pur și simplu porni sau opri încălzirea, sau puteți configura o temperatură dorită în fiecare cameră, cu telefonul.

In zilele noastre, încălzirea electrică în pardoseală este soluția pentru case moderne, eficiente energetic.

 

Noul termostat DEVIreg™ Smart
Experimentați calitatea noului sistem electronic de control al încălzirii în pardoseală. Designul frumos al ecranului tactil în formă de pătrat face ca DEVIreg™ Smart să se integreze perfect în orice interior.
Avantajele sistemului DEVI de încălzire electrică în pardoseală
Sistemul DEVI de încălzire electrică în pardoseală este montat direct în adezivul pentru gresie și are nevoie doar de un strat de 4,5 mm sub panouri. Instalarea este mai ușoară și mai rapidă - nu trebuie să pierdeți timpul așteptând ca cei câțiva centimetri de strat să se usuce.
5 motive pentru instalarea unui sistem de degivrare electrica
DEVI oferă o soluție inteligentă și simplă pentru a ne păstra casele uscate și sigure în timpul sezonului de iarnă. Sistemele de încălzire din exterior ajută la economisirea timpului și a banilor, evitând munca inutilă.
De ce e podeaua incalzita rece?
Cea mai frecventă întrebare este: „De ce podeaua încălzită a devenit rece sau de ce nu este suficient de caldă?” Această întrebare este pusă de obicei la începutul sezonului de încălzire
DEVI pentru jgheaburi fara turturi si caderi de zapada
Termostratul electronic DEVIreg™ Opti: designul care vă transformă pur și simplu casa
Cu noul cronotermostat digital DEVIreg ™ Opti, proprietarii de case se vor bucura de plăcerea de a se plimba pe podeaua încălzită la temperatura perfectă, păstrând locuința lor frumoasă și caldă. În plus, termostatul este, de asemenea, o încântare pentru ochi datorită designului său minunat.
Cablul DEVImulti™: 8 motive pentru utilizarea acestui cablu pentru protejarea împotriva înghețului a conductelor lungi
Există multe motive bune pentru care clienții DEVI aleg cablurile DEVImulti™ pentru protecția împotriva înghețului a conductelor lungi. Descoperiți-le pe cele mai importante.
Instalați acum cablurile DEVIaqua™, pentru a proteja conductele de îngheț pe timpul iernii
În timpul iernii, țevile înghețate pot constitui o preocupare majoră pentru proprietarii de case sau companiile de apă. Conductele înghețate vor limita aprovizionarea cu apă dulce în zilele de iarnă cu temperaturi scăzute. În plus, țevile înghețate pot exploda și pot cauza pagube substanțiale.