Alte sisteme de încălzire

Dezaburirea oglinzilor

Oglinzile aburite pot fi deranjante. În special în băile mici, oglinzile se aburesc rapid. Cu toate acestea, există o soluție simplă și invizibilă pentru problemă: instalarea unui covoraș de încălzire electrică în spatele oglinzii.

Covorașul încălzește oglinda pentru a elimina efectele diferenței de temperatură și umiditatea de pe suprafața unei oglinzi mai reci. Puteți configura covorașul de încălzire electrică în oglindă să fie pornit împreună cu lampa de baie. Acest lucru vă oferă confort „fără aburi”, chiar și după o baie foarte lungă, fierbinte.

Covorașul de încălzire electrică este ușor de montat în spatele oglinzii, pentru orice entuziast experimentat care urmează instrucțiunile de instalare. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că toate conexiunile la sursa de alimentare principală trebuie să fie efectuate de către un electrician autorizat. Pentru încălzirea oglinzilor, vă recomandăm DEVIfoil™ Mirror sau DEVImat™.

Încălzirea oglinzilor este o soluție simplă și invizibilă pentru a evita oglinzile aburite. Un covoraș de încălzire electrică este montat în spatele oglinzii, care o încălzește pentru a elimina efectele umidității din aer care se așază pe oglinda din baie, cu o temperatură mai scăzută. Puteți configura sistemul de încălzire electrică în oglindă să fie pornit împreună cu lampa de baie.