Instrumente de calcul

DEVI HeatMAP™

DEVI HeatMAP™ este o metodă ușoară de calcul a dimensiunii produselor DEVI de încălzire de sub pardoseală pentru diferite încăperi dintr-o casă. Încălzirea de sub pardoseală poate fi instalată pentru renovarea unei încăperi/clădiri existente sau într-o clădire nouă.

Urmați pașii din instrumentul DEVI HeatMAP™ și veți obține calculul și amplasarea produselor DEVI recomandate pentru fiecare încăpere. Vă rugăm să notați că rezultatul este o simulare generată de calculator. Pot apărea diferențe față de modul în care produsele sunt instalate în realitate. Vă rugăm respectați cu grijă instrucțiunile atașate în ambalajul produsului.

Mai multe detalii

Deschideți DEVIHeatmap
Instrument pentru aplicația la sol ​

Acest instrument este destinat pentru efectuarea calculelor preliminare ale pierderilor de căldură ale solului și definirea sistemului optim de degivrare pe suprafața unor alei, trotuare, zone de parcare și de adunare.

Programul asigură alegerea cablurilor electrice, a sistemelor de comandă și a elementelor de fixare. Acest document conține recomandări de bază privind instalarea și alegerea echipamentului.

Se recomandă utilizarea în combinație cu "Manual de aplicare: Sistem de degivrare a solului’’.

Descărcați
Instrument pentru aplicații cu conducte

Aceste instrument este destinat pentru calculul preliminar al pierderilor de căldură din țevile izolate și determinarea sistemului optim de protejare a acestora la îngheț. Acesta poate fi utilizat și la calculul menținerii alimentării cu apă la un anumit nivel cerut de temperatură și, în plus, pentru a preveni dezvoltarea bacteriei Legionella.

Instrumentul asigură alegerea automată a cablurilor electrice, termostatelor și elementelor de fixare. Acest document conține recomandări de bază pentru instalarea și alegerea echipamentului. Pentru mai multe detalii privind proiectarea sistemului, luați legătura cu reprezentantul local DEVI/Danfoss.

Se recomandă a fi utilizat împreună cu următoarele manuale de aplicare: "Protecția la îngheț a țevilor " și "Apă caldă menajeră".

 

Descărcare
Instrument de calcul pentru depozite frigorifice - Coldstore™ Tool 

Acest instrument este destinat calculului preliminar al pierderilor de căldură în depozitele frigorifice și pentru determinarea sistemului optim de protecție împotriva înghețului.

Se recomandă utilizarea în combinație cu „Manualul de aplicare: sisteme de protecție la frigider”.

 

Descărcare​
DEVImulti™ tool

Aceste instrument este conceput pentru a calcula cablul de încălzire DEVImulti.

Programul asigură o selecție de cabluri de încălzire, pentru tipuri diferite de conducte cu alegerea automată a schemelor de conectare.

Se recomandă utilizarea în legătură cu foaia de date a DEVImulti.

Mai multe detalii

Descărcare