Înregistrați-vă și începeți instruirea acum.

Sunteți deja un utilizator Danfoss Learning?  Autentificați-vă aici

Formare și informare

Învățați on-line cu DEVI, în propriul ritm

Având în vedere ușurința de instalare DEVI, suntem bucuroși să sprijinim fiecare instalator de încălzire electrică prin formare on-line specifică, adaptată la anumite cerințe. Programul de e-learning DEVI acoperă anumite date despre produse și sfaturi și trucuri pentru instalarea lor. Mai multe tipuri de module de formare pentru instalatorii electricieni sunt disponibile acum și mai multe vor fi disponibile în curând.

Din moment ce DEVI face parte din Danfoss, cursurile noastre de e-learning sunt disponibile pe platforma de formare Danfoss, Danfoss Learning. Aici aveți, de asemenea, acces la o gamă largă de alte training-uri on-line legate de teoria încălzirii și răcirii, produse și aplicații.


Module de formare:

DEVIreg™ Touch: elementele de bază ale DEVIreg™ Touch explicate.

DEVIreg™ Touch: aflați mai multe detalii despre caracteristicile termostatului și ceea ce acesta oferă instalatorilor.

DEVIreg™ Touch pentru utilizatorii finali: aflați cum termostatul satisface nevoia utilizatorului final modern pentru un control ușor.

Instalați eficient cu sistemele radio: formare în sisteme wireless, inclusiv DEVI Link.

Introducere în încălzire în pardoseală: formarea generală în soluții și aplicații de încălzire electrică în pardoseală și încălzire centrală individuală.

Cum puteți accesa modulele?

Aveți posibilitatea să accesați DEVI on-line prin intermediul portalului de formare Danfoss Learning. Odată ce v-ați înregistrat ca utilizator, vă puteți înregistra la module.
Aveți posibilitatea să faceți clic pe link-urile de mai jos pentru a vă înregistra direct.

Trebuie să fiți autentificat în Danfoss Learning pentru a le accesa. De asemenea, vă puteți conecta la Danfoss Learning și căuta modulele pe platformă.