Pionirji na področju električnega talnega ogrevanja že 75 let

Letos DEVI praznuje 75. obletnico. Že vse od prvih začetkov leta 1942 v Kopenhagnu, je DEVI poznan kot vodilno podjetje na področju električnega talnega ogrevanja. In kakšna je zmagovalna formula? Napredna tehnologija in razumevanje, na kakšen način lahko električno talno ogrevanje poskrbi za toploto, doprinese k udobju in prijetnemu ozračju.  

Časi se spreminjajo, vendar vrednost človeških domov ostaja ista. Dom je tam, kjer se sprostiš, si napolniš baterije in se sproščeno smejiš v družbi najbližjih. DEVI zagotavlja prijetno vzdušje, sproščeno uživanje v dobrih rešitvah in s prijetnimi ljudmi.

Tekom preteklih 75. let je DEVI omogočil topel in varen dom z vgrajenim električnim talnim ogrevanjem številnim družinam širom sveta.

DEVI s ponosom prevzema odgovornost pri oblikovanju prijetne atmosfere, varnosti in svobode v številnih domovih. V zadnjih 75. letih smo postali nevidni in vitalni del številnih življenj. Zahvaljujoč inovativnim rešitvam, vodilni vlogi na trgu in sodelovanju s profesionalni bo tako tudi v prihodnje.

DEVI 75 Years Logo

 

 

Profesionalni odnos že 75 let

DEVI- jeva pozicija vodilnega podjetja na Evropskem trgu in trgih Severne Amerike, Nove Zelandije, Južne Koreje, Avstralije, Kitajske, Indije in številnih drugih je posledica odličnega sodelovanja z inštalaterji in ostalimi profesionalci širom po svetu. 

Tako sodelovanje omogoča DEVI-ju razumevanje potreb inštalaterjev na trgu, kar je odločilnega pomen pri načrtovanju prihodnosti. V ozadju DEVI-jevih inovacij in prvovrstnih izdelkov je želja po konstantnem vodilnem mestu na trgu.

Danes je večina DEVI-jevih izdelkov proizvedena v Franciji (Saint Malo) in na Poljskem (Grodzisk Mazowiecki), kar pomeni, da je približno 90% DEVI izdelkov izdelanih v Evropski Uniji.

Dandanes je z DEVI talnim ogrevanjem opremljenih že več milijonov zgradb. Naši sistemi za notranje in zunanje talno ogrevanje - za taljenje snega in ledu pred stanovanjskimi hišami, hoteli, pisarnami in industrijskimi halami - so vgrajeni povsod po svetu, od severne Norveške do Nove Zelandije.

DEVI električno talno ogrevanje je v obliki številnih aplikacij oblikovano za potrebe ljudi:

Floor heating in apartments

 1. Električno talno ogrevanje:
 • Za renovacije in novogradnje
 • Kot edini vir ogrevanja (imenovan tudi primarno ogrevanje), kjer je talno ogrevanje edini vir ogrevanja:
  • za vse vrste prostorov (rezidence, apartmaje, počitniške hiše, pisarne, skladišča, sejne sobe ali industrijska poslopja)
  • za skoraj vse vrste talnih površin
  • za vlažne in suhe prostore
 • Kot dodatni vir ogrevanja (imenovan tudi sekundarno ogrevanje) - talno ogrevanje kot dodatni vir ogrevanja (npr. radiatorji, kamin, itd. )

Heated driveway

 1. Aplikacije za zagotovitev večje varnosti:
 • DEVI zunanje aplikacije za taljenje snega in ledu so zelo enostavne in programirane tako za zagotavljanje varnosti ljudi, avtomobilov in zgradb, kakor tudi za zagotavljanje večje varnosti pri hoji in vožnji v zimskih razmerah. Sistem je bil oblikovan na osnovi dolgoletnih izkušenj na področju grelnih kablov za notranje talno ogrevanje. Ne glede na to, kje so kabli vgrajeni je sistem enostaven za vsakega uporabnika.

Pipe heating cables installation

 1. Zaščita cevi pred zamrzovanjem:
 • DEVI za zaščito cevi pred zamrzovanjem uporablja visoko-tehnološke rešitve. DEVI protizamrzovalni sistemi za zaščito cevi so vgrajeni tam, kjer je potrebno preprečiti zamrzovanje in nastanek ledu, ki bi lahko povzročil precej škode. Protizamrzovalni sistemi se lahko uporabljajo za zaščito notranjih in zunanjih cevi, za notranje in zunanje sisteme in za cevi pod ali nad zemljo. DEVI termostati s senzorjem zagotavljajo optimalne rezultate z najmanjšo možno porabo energije.

 

 1. Dodatni sistemi za uporabo na številnih področjih:
 • Športna igrišča
 • Hoteli in pisarne
 • Letališča in heliporti
 • Hladna skladišča in kmetijska poslopja
 • Pristanišča in transport

Praznujte z nami na socialnih omrežjih!

 

Facebook Icon

 

Twitter icon

 

Linkedin icon

 

Peberite več o tem, kako DEVI pomaga ljudem širom po svetu:

Glejte vnaprej: električno ogrevanje v modernih, nizko energijskih hišah

Moderne nizkoenergijske hiše potebujejo zelo malo ogrevanja, zato mora biti le-to inteligentno, fleksibilno, natančno ter energetsko učinkovito. Sodobni način življena - vedno v gibanju - zahteva popolni nadzor nad ogrevalnim sistemom od kjerkoli na svetu, preko aplikacije Smart App. DEVI omogoča vse to in še več. Z DEVI električnim talnim ogrevanjem sta zagotovljena temperaturno udobje in optimalna energetska poraba.

DEVI termostati z mobilnimi aplikacijami omogočajo nadzor temperature vašega doma tudi iz razdalje. Ne glede na to, kako daleč ste, če imate internetno povezavo, lahko enostavno vključite ali izključite svoj ogrevalni sistem in nastavite želeno temperaturo v vsaki sobi.

Dandanes električno talno ogrevanje predstavlja modro odločitev ogrevanja v modernih, nizko energetskih hišah.

Več o pametnih ogrevalnih rešitvah si lahko ogledate na: http://www.devismart.com/home/

Modern low-energy house