DEVI za vaš dom

Stanovanja in apartmaji

Električno talno ogrevanje se lahko uporablja kot dodatni vir za ogrevanje v stanovanjih in apartmajih ter večjih stavbah. Med renovacijo nepremičnine zlahka dodate DEVImat ali DEVIdry in uživate v toplem prostoru in udobju toplih tal tudi v času tik pred kurilno sezono, ko se zunanja temperatura že zniža.

Enodružinske hiše

DEVI zagotavlja tako energetsko in stroškovno učinkovite rešitve notranjega električnega ogrevanja (za vsako sobo), kakor tudi pametni sistem zunanjega ogrevanja (taljenje snega in ledu v žlebovih, vzdrževanje suhih ter varnih dovoznih poti v zimskem času).

Namestitev DEVI sistemov za električno ogrevanje je enostavna, ne glede na to, ali gre za novogradnjo ali renovacijo.

Hoteli

V času svojega delovanja je bil DEVI je bil izbran kot prednostni dobavitelj električnega ogrevanja za velike javne ustanove, nakupovalna središča, hotele, poslovne zgradbe in letališča po vsem svetu.

Za ogrevanje 15 m visokega prostora ni potrebno ogrevati celotnega prostora, da bi zagotovili optimalno toplotno udobje obiskovalcev (na 2 m višine, merjeno od tal). Talno ogrevanje, taljenje snega in ledu, protizamrzovalna zaščita cevi in druge aplikacije so jedro DEVI električnega ogrevanja.