Rešitve za suho montažo

Čista, enostavna in hitra vgradnja

Z električnimi grelnimi rešitvami za suho montažo lahko vklopite električno talno ogrevanje zjutraj in ga izklopite kasneje popoldne. Na ta način ni potrebno čakati tedne, da se plast pod preprogo posuši.

Sisteme za suho montažo lahko namestite na betonska ali neposredno na lesena tla brez dodatne priprave. DEVIdry™ ter DEVIcell™ sistemi zagotavljajo dodatno izolacijo.

DEVIdry™ ogrevalni sistem

DEVIdry™ nadomešča običajno penastо podlogo za lesena tla, tako da talno ogrevanje lahko namestite v eni potezi - suha montaža pod obema - lesene talne obloge in preproge.

DEVIdry™ je sistem talnega ogrevanja, ki je sestavljen iz 8 mm visokih grelnih elementov, ki vsebujejo grelni kabel. Grelni element in podloga se lahko uporabljata pod leseno talno oblogo, parketom, laminatom in preprogo do 22 mm.

DEVIdry™ je idealna rešitev za renovacije. Hitra, enostavna in zelo preprosta vgradnja. Idealna rešitev za enostavno talno ogrevanje v dnevni sobi, otroških sobah, kleti in v drugih prostorih – vedno, kadar želite zanesljivo ogrevanje, katerega vgradnja je hitra in razmeroma čista.

DEVIcell™ toplotno izolacijske plošče

Za hitro in enostavno montažo električnega talnega ogrevanja pod lesenimi talnimi oblogami lahko uporabite DEVIcell™ toplotno izolacijske plošče (skupaj z DEVIflex™ 10T ali DEVIflex™ 6T grelnimi kabli).  Med uporabo DEVIcell™, grelni kabli niso nameščeni v mokri cement. Namesto tega kabel lahko pritisnete v razbremenilne utore v ploščah DEVIcell ™. Nova lesena tla tako lahko “lebdijo” direktno na ploščah.

DEVIcell™ je sestavljen iz 12 mm polistirenske plošče in prekrita z 0,8 mm plastjo aluminija z utori na vsakih 10 cm.

DEVIdry™
DEVIdry™ Kit
DEVIcell™