Termostati

Notranji termostati in krmilni sistemi

Med velikim naborom termostatov, ki jih ponuja DEVI, zlahka najdete termostate modernega designa, ki zagotavljajo pametne rešitve, ki omogočajo brezžični nadzor na daljavo preko mobilnega telefona.

Termostati s talnim senzorjem DEVIreg™ zagotavljajo natančen nadzor nad sistemom talnega ogrevanja. Tla bodo vedno prijetno topla, sistem bo preprečeval pregrevanje ali tveganje poškodbe talne konstrukcije. Na ta način bo temperatura vedno v skladu z najvišjo stopnjo temperature, ki jo določi proizvajalec.

DEVIreg™ upravljanje je z vidika nadzora stroškov zares pravilna izbira. V kombinaciji z grelnimi elementi zagotavlja izjemno visoko stopnjo energetske učinkovitosti. DEVIreg™ termostat z natančnim nadzorom sobne temperature poskrbi tako za vaše udobje kakor tudi za nizke stroške ogrevanja.

DEVI inteligentnimi termostati predstavljajo najenostavnejši način za prihranek energije in denarja. Uporabniku prijazna navigacija menijev omogoča zelo enostavno programiranje sistema ogrevanja. Z uporabo najnovejših DEVIreg™ termostatov lahko prihranite do 30% na računu za elektriko. Najnovejši termostati, kot npr. DEVIlink™ z Danfoss App ali DEVIreg™ Smart z DEVIsmart™ App omogočajo nadzor nad električnim talnim ogrevanjem od kjerkoli in kadarkoli se lahko povežete preko internetne povezave.

Zahvaljujoč optimalni postavitvi v nadstropju in natančnemu nadzoru temperature s termostatom Devireg ™, se lahko povprečna sobna temperatura zniža za 1 - 2 °C v primerjavi z vodnim talnim ogrevanjem. Znižanje ne vpliva na raven temperaturnega udobja.

To pomeni, da energetsko izgubo lahko zmanjšamo od 10 - 20%, kar je tudi ekonomsko in ekološko koristno. Dodatna prednost DEVI talnega ogrevanja je cenejša namestitev v primerjavi z drugimi ogrevalnimi sistemi s podobnimi možnostmi.

Zunanji termostati in regulatorji

DEVI zagotavlja, da so zimske sezone varnejše

V času začetka ali prenehanja sneženja, bo krmilnik sledil ritmu in ob potrebnem času vklopil ali izklopil sistem.

Popolni krmilniki za zunanje površine, streho in žlebove bi morali biti opremljeni s tipali vlage in temperature, da bi lahko zaznali prvi sneg. Ko temperatura pade na določeno mejo, npr. 0 ℃, snežni senzorji obvestijo termostat in ogrevalni sistem se vklopi.

Ko senzorji zaznajo, da je temperatura višja od npr. + 4 ℃ (privzeta nastavitev) in je površina suha, se sistem ponovno izklopi. Sistem lahko vedno vklopite/izklopite ročno.

DEVI priporoča digitalni DEVIreg™ 850 s tipali za merjenje temperature in vlage tako na tleh (pločnikih, cestah in rampah) kakor tudi na strehah, v žlebovih in ceveh.

DEVI upravljanje je oblikovano za zunanje ogrevanje, s katerim boste vedno lahko našli enega, ki bo ustrezal vašim zahtevam.

Notranji termostati in krmilni sistemi
DEVIreg™ Smart
DEVIreg™ Touch
DEVIreg™ 130 Series
DEVIreg™ 316
DEVIreg™ 530 Serija
DEVIreg™ 330
DEVIreg™ Opti
Zunanji termostati in regulatorji
DEVIreg™ 316
DEVIreg™ 330
DEVIreg™ 610
DEVIreg™ 850