Novi DEVIreg™ Smart termostat

 

Odkrijte povsem novo kvaliteto električnega talnega ogrevanja. Stilski design termostata na dotik zagotavlja, da se DEVIreg™ Smart prilega vsakemu modernemu interierju. Moderna intuitivna DEVIreg™ Smart App aplikacija omogoča enostavni nadzor sistema talnega ogrevanja - kadarkoli in iz katerekoli lokacije na svetu. Še več, z novim DEVIreg™ Smart App nadzorom lahko nadzorujete toliko DEVIreg™ Smart termostatov in lokacij, kolikor želite.

Diskreten in brezčasen design

DEVIreg™ Smart termostat je bil oblikovan z namenom, da se prilega tudi v najbolj moderne prostorske interierje. DEVIreg™ Smart navdušuje s prehodom iz klasičnega industrijskega do diskretnega in brezčasnega designa s kvadratnim zaslonom na dotik s čistimi in minimalističnimi linijami.

Zmanjšajte stroške ogrevanja

Smart App omogoča prilagoditev ogrevanja vašemu načinu življenja s čemer znižujete stroške ogrevanja. Termostat se celo prilega klimatskim pogojem in si zapomni, kdaj vklopiti in izklopiti ogrevanje.

S prilagajanjem vašemu urniku in načini življenja ter s tem potrebi po zviševanju in zniževanju ogrevalne temperature DEVIreg™ Smart zagotavlja večje udobje in energetske prihranke.

Varna povezava

Mobilna App aplikacija komunicira varno preko oblaka, katerega sistem temelji na enakem varnostnem sistemu kot ga uporabljajo mobilne bančne aplikacije. V oblaku niso shranjeni nobeni podatki. Vaši osebni podatki so vedno povsem varni.

Upravljajte svoje talno ogrevanje preko pametnega telefona

Prilagodite ogrevanje svojega doma enostavno in intuitivno na daljavo - preko interneta. Če se internetna povezava prekine, je  še vedno možno lokalno upravljanje brez internetne povezave.

Nadzorujte ogrevanje svojega doma in istočasno prihranite energijo.

Nadzorujte vse svoje termostate - na različnih lokacijah

Nova DEVIsmart™ App aplikacija omogoča  nadzor in upravljanje z enega  centralnega mesta s termostati na več lokacijah v različnih objektih - npr. vikend, stanovanje, hiša, pisarna.

Značilnosti izdelka:

  • WIFI povezava
  • Nadzor in upravljanje preko DEVIsmart™ App aplikacije
  • DEVIsmart™ App aplikacija omogoča povezljivost enega termostata z do 10 mobilnimi napravami
  • Istočasno komuniciranje z do dvema mobilnima napravama
  • Z eno DEVIsmart™ App aplikacijo lahko nadzorujete kolikor lokacij želite in kolikor DEVIreg Smart™ termostatov želite
  • Dodatna PWM funkcija (časovno prilagodljiv začetek in konec ogrevanja)
  • Dvodelni termostat se prilega v številne okvirje
  • Prilega se številnim  NTC konkurenčnim termostatom
  • Na voljo so 4 barvne različice - polarno bela (RAL 9016), bela (RAL 9010), bež barva oz. barva slonovine (RAL 1013), črna (RAL 9005)

Povezani izdelki