O DEVI

Kdo smo?

DEVI zagotavlja udobno življenjsko okolje - visoko kvalitetne rešitve električnega talnega ogrevanja z dolgotrajnim učinkom. Našim strankam nudimo najboljšo garancijo na trgu - DEVIwarranty™ - do 20 let. Ne le, da garancija vključuje stroške popravila ali zamenjave, ampak tudi stroške talnih materialov, kot so poškodovane opeke in ploščice.

75-let tradicije - DEVI električno ogrevanje

Podjetje je bilo ustanovljeno v Kopenhagnu na Danskem leta 1942. Ime DEVI je izpeljanka iz "Dansk El-Varme Industri".

Na začetku je DEVI izdeloval ogrevalne elemente za industrijske namene. V začetku 60.-ih let je začetl s proizvodnjo grelnih kablov; najstarejša vgradnja grelnih kablov je iz začetka 60.-ih let.

 

Naše vrednote

Iz naše Vizije, Poslanstva in Vrednot smo izbrali tri najpomembnejše izjave imenovane " The Way To Go":

  • Smo vodilno podjetje na svetovnem trgu električnega ogrevanja.
  • Smo najboljša izbira.
  • Smo zdravo podjetje s katerim podjetja rada poslujejo in kjer ljudje želijo delati.

 

Delovanje

DEVI blagovna znamka je del skupine Danfoss – največje danske proizvodne skupine. DEVI je vodilni svetovni proizvajalec talnega ogrevanja in največji Evropski proizvajalec sistemov za električno talno ogrevanje. Naš cilj je, ostati preferirana izbira za inštalaterje in končne uporabnike.

Od 1. januarja 2003 je DEVI postal del Danfossa - največje danske proizvodne skupine. Danfoss je eden od vodilnih svetovnih podjetij na področju ogrevanja, hlajenja in klimatizacije.

Obseg DEVI ponudbe vključuje projektiranje, proizvodnjo in prodajo sodobnih električnih ogrevalnih sistemov, ki se razlikujejo od konkurenčnih izdelkov na tem področju.