Enodružinske hiše

Električno ogrevanje za hiše

Sanjate o novi hiši ali obnovi stanovanja? Zaradi topline in varnosti izberite DEVI.

DEVI zagotavlja tako energetsko in stroškovno učinkovite rešitve notranjega električnega ogrevanja (za vsako sobo), kakor tudi pametni sistem zunanjega ogrevanja (taljenje snega in ledu v žlebovih, vzdrževanje suhih ter varnih dovoznih poti v zimskem času).

Namestitev DEVI sistemov za električno ogrevanje je enostavna, ne glede na to, ali gre za novogradnjo ali renovacijo.

S sistemi talnega ogrevanja lahko oblikujete svoj prostor kakor želite, brez načrtovanja prostora za radiatorje in cevi. Poleg tega, za električno talno ogrevanje ne potrebujete periodične kontrole kotla, kar je vedno dodatna težava in dodaten strošek.

DEVI termostati z mobilnimi aplikacijami za pametne telefone zagotavljajo popoln nadzor temperature vašega doma na daljavo. Ne glede na to, kako daleč ste, ali imate internetno povezavo, s telefonom lahko vklopite ali izklopite sistem ali pa nastavite želeno temperaturo v sobi.

Električno talno ogrevanje je odlična rešitev za sodobno energetsko pametno hišo.

Novi DEVIreg™ Smart termostat
Odkrijte povsem novo kvaliteto električnega talnega ogrevanja. Stilski design termostata na dotik zagotavlja, da se DEVIreg™ Smart prilega vsakemu modernemu interierju.
Elektronski termostat DEVIreg™ Opti: termostat, ki spremeni vsak dom
Uživajte v kombinaciji učinkovitega električnega talnega ogrevanja in elegantnega videza novega elektronskega termostata DEVIreg™ Opti.
DEVImulti™ kabel: 8 razlogov za njegovo uporabo pri zaščiti dolgih cevi
Za uporabo DEVImulti™ kabla za zaščito dolgih cevi obstaja več razlogov, mi pa naštvamo le najpomembnejše:
Generator kode za DEVIreg™ Touch termostat
Generator kode za DEVIreg™ Touch termostat