Hoteli in poslovne stavbe

Razlogi za vgraditev DEVI električnega ogrevanja v velikih javnih zgradbah

V času svojega delovanja je  bil DEVI je bil izbran kot prednostni dobavitelj električnega ogrevanja za velike javne ustanove, nakupovalna središča, hotele, poslovne zgradbe in letališča po vsem svetu.

Za ogrevanje 15 m visoke čakalnice ni potrebno ogrevati celotnega prostora, da bi zagotovili optimalno toplotno udobje obiskovalcev (na 2 m višine, merjeno od tal). Talno ogrevanje, taljenje snega in ledu, protizamrzovalna zaščita cevi in druge aplikacije so jedro DEVI električnega ogrevanja.

1. Izkušnje z velikimi gradnjami

DEVI je potrdil dokazal uspešno sodelovanje z znanimi nakupovalni centri, hoteli, pisarnami in drugimi javnimi ustanovami. DEVI je zastopan v več kot 66 državah, kjer lahko najdete javne ustanove, opremljene z zanesljivimi rešitvami. Da bi sodelovanje ostalo enostavno in učinkovito, lokalne DEVI prodajne organizacije s strokovno podporo in tehnično pomočjo spremljajo večja gradbena podjetja.

2. DEVI zagotavlja varnost

Naše rešitve so najboljša izbira predvsem zato, ker zagotavljajo varne dovozne poti, pešpoti, strehe in žlebove ter obenem omogočajo protizamrzovalno zaščito cevi. DEVI sistemi za taljenje snega in ledu so zasnovani tako, da zagotavljajo varnost ljudi, vozil in zgradb in omogočajo varno hojo in vožnjo ter manj škode na objektih v zimskem času.

Vsak centraliziran vodovodni sistem javnih zgradb (kot so npr. bolnišnice, hoteli in večstanovanjske zgradbe) mora biti zaščiten pred legionelo, ne le preko učinkovite filtracije in dezinfekcije, ampak tudi z ohranjanjem temperature vode v okviru načrta za obvladovanje tveganj pred legionelo. DEVI ogrevalni sistemi za pripravo sanitarne tople vode odgovarjajo vsem potrebnim zahtevam.

3. Ekonomične prednosti

DEVIreg™ termostati z naprednimi senzorji vlage (za zunanje sisteme) ali funkcijo odprtega okna (za notranje ogrevanje) zagotavljajo doseganje optimalnih rezultatov ob najmanjši možni porabi energije.

Naj poudarimo, da so stroški vgradnje in delovanja DEVI zunanjih sistemov precej nizki, če upoštevate vse prednosti sistema. Zlahka se boste izognili strošku nakupa lopat in soli ter stroškom popravil, ki jih povzročajo led, sneg in poškodbe zaradi uporabe soli.

DEVI je bil izbran kot ustrezen partner za električno ogrevanje hotelov, nakupovalnih središč ali domov za ostarele po vsem svetu.

4. DEVI zagotavlja udobje

Talno ogrevanje je prijetno doživetje za goste v hotelskih sobah ali apartmajih, saj enakomerno širi toploto po celotnem nadstropju in zagotavlja prijetno toploto vašim nogam in telesu. Talno ogrevanje omogoča znižanje povprečne sobne temperature za 2 °C, brez da bi to vplivalo na stopnjo udobja v sobi. To pomeni, da se temperatura lahko zniža za približno 20% - kar predstavlja tako gospodarsko kot okoljsko prednost.

5. Do 20-letna polna garancija za DEVI kable in preproge

Vsi DEVI izdelki so pod najvišjimi kakovostnimi standardi proizvedeni v EU, zato se nanje lahko zanesete. Zagotavlja najboljšo, 20-letno polno garancijo za grelne elemente DEVI, kar vključuje stroške vgradnje in poškodb na talnih materialih kot so npr. opeke in ploščice.