Letališča in heliporti

Velika letališča ponavadi potrebujejo posebne rešitve za varnost in udobje svojih potnikov v zimskem času. Ne samo, da zagotavljajo udobje potnikov na dolgih vožnjah, zagotoviti morajo tudi varnost letalskih posadk, ne glede na vremenske razmere. Letališka ploščad ne sme biti spolzka in vse vzletne in pristajalne piste morajo biti dobro vidne. Uporaba DEVI zunanjih aplikacij za taljenje snega in ledu na letaliških ploščadih in pristajalnih stezah zagotavlja njihovo vsakodnevno varnejšo in lažjo uporabo.

Heliporti za bolnišnice imajo glede varnosti in zdravstvenih storitev za paciente posebne zahteve saj rešujejo človeška življenja. Zagotavljanje čistega in suhega pristajališča za helikopterje je ključnega pomena. DEVI grelni kabli zagotavljajo najboljše možne pogoje za varni vzlet in pristanek ne glede na vremenske razmere.

Številna mednarodna letališča in lokalni heliporti so opremljeni z zanesljivimi ogrevalnimi rešitvami DEVI, ki omogočajo polete in jih obenem varujejo v vsakem trenutku.