Nizkoenergijske hiše

Sodobne nizkoenergijske hiše za ogrevanje potrebujejo izjemno malo energije. Regulacija temperature mora biti učinkovita in fleksibilna. Zagotavljati mora natančno temperaturo in nizko porabe energije. Sodobni način življenja zahteva popoln nadzor nad novim ogrevalnim sistemom preko Smart App kadarkoli in od kjerkoli na svetu. DEVI nudi vse to in še več. Temperaturno udobje in optimalna poraba energije sta vedno zagotovljena z električnimi DEVI sistemi za ogrevanje tal.

Z DEVI sistemi talnega ogrevanja lahko oblikujete svoj prostor  kakor želite, brez načrtovanja prostora za radiatorje in cevi.

DEVI termostati zagotavljajo nadzor temperature doma na daljavo preko mobilnimih aplikacij za pametne telefone. Ne glede na to, kako daleč ste ali imate internetno povezavo, s telefonom lahko vklopite ali izklopite sistem ali pa nastavite želeno temperaturo v sobi.

Električno talno ogrevanje je odlična rešitev za sodobno energetsko pametno hišo.

Elektronski termostat DEVIreg™ Opti: termostat, ki spremeni vsak dom
Uživajte v kombinaciji učinkovitega električnega talnega ogrevanja in elegantnega videza novega elektronskega termostata DEVIreg™ Opti.
DEVImulti™ kabel: 8 razlogov za njegovo uporabo pri zaščiti dolgih cevi
Za uporabo DEVImulti™ kabla za zaščito dolgih cevi obstaja več razlogov, mi pa naštvamo le najpomembnejše:
Generator kode za DEVIreg™ Touch termostat
Generator kode za DEVIreg™ Touch termostat