Večstanovanjske hiše - stanovanja in apartmaji

Upoštevaje udobje in varnost stanovalcev, komunalne stroške ter zmanjšanje vpliva na okolje je DEVI idealni partner, tako za notranje ogrevanje (električno talno ogrevanje, sistem proti rosenju ogledal, sušilniki za brisače), kakor tudi za zunanje aplikacije (protizamrzovalna zaščita cevi, taljenje snega in ledu v večstanovanjskih stavbah).

Najnovejši gradbeni predpisi (ASHRAE 188-2015, IEC 62395-2 in CIBSE TM13) zahtevajo najučinkovitejše sisteme s sanitarno toplo vodo, ki zagotavljajo najvišje udobje ter ukrepe za preprečevanje Legionele. To pomeni, da mora biti vsak vodovodni sistem stavbe zaščiten pred legionelo, ne zgolj z učinkovito filtracijo in dezinfekcijo, ampak tudi z vzdrževanjem temperature sanitarne tople vode v predpisanih okvirih načrta za obvladovanje tveganj pred legionelo. Ogrevalni sistemi DEVI za pripravo sanitarne tople vode sledijo vsem zahtevanim predpisom.

Poleg tega, DEVI ponuja tako rešitve za topla tla v kopalnici, kakot tudi rešitve proti rosenju ogledal ter sušilnike za brisače, ki so idealni za uporabo v kopalnicah, kuhinjah in pomožnih sobah.

Sodobna tehnologija omogoča lastnikom in upravnikom stavb mnogo načinov za izboljšanje energetske učinkovitosti in varnosti svojih objektov. Poleg tega moramo pri načrtovanju novogradnje ali renovacije spoštovati lokalno okoljsko zakonodajo ter obenem razmišljati tudi o naravni dediščini za prihodnje generacije.

Talno ogrevanje za stanovanja in apartmaje

Iščete primerno talno ogrevanje? Preverite inteligentne DEVI rešitve.

Električno talno ogrevanje se lahko uporablja kot dodatni vir za ogrevanje v stanovanjih in apartmajih ter večjih stavbah. Med renovacijo nepremičnine zlahka dodate DEVImat ali DEVIdry in uživate v toplem prostoru in udobju toplih tal tudi v času tik pred kurilno sezono, ko se zunanja temperatura že zniža.

Ko radiatorji v stavbah začnejo delovati, lahko enostavno izklopite talno ogrevanje in ga ponovno vklopite, ko želite uživati v udobju toplih tal.

Diskretno in nevidno talno ogrevanje zagotavlja boljšo možnost za opremljanje notranjih prostorov in izboljša splošno toplotno udobje vašega doma. Poleg tega ima električno talno ogrevanje pred vodnim talnim ogrevanjem prednost natančnejšega krmljenja in hitrejšega odzivnega časa.

Med različnimi DEVI izdelki najdete rešitve, prilagojene za vsako vrsto talne obloge ter inteligentne termostate za vzdrževanje želene toplote in nadzor nad porabo energije.

Novi DEVIreg™ Smart termostat
Odkrijte povsem novo kvaliteto električnega talnega ogrevanja. Stilski design termostata na dotik zagotavlja, da se DEVIreg™ Smart prilega vsakemu modernemu interierju.
Elektronski termostat DEVIreg™ Opti: termostat, ki spremeni vsak dom
Uživajte v kombinaciji učinkovitega električnega talnega ogrevanja in elegantnega videza novega elektronskega termostata DEVIreg™ Opti.
DEVImulti™ kabel: 8 razlogov za njegovo uporabo pri zaščiti dolgih cevi
Za uporabo DEVImulti™ kabla za zaščito dolgih cevi obstaja več razlogov, mi pa naštvamo le najpomembnejše:
Generator kode za DEVIreg™ Touch termostat
Generator kode za DEVIreg™ Touch termostat