Usposabljanje in znanje

DEVI spletno učenje

Vgradnje DEVI izdelkov je enostavna. Zadovoljni smo, da vsakemu inštalaterju nudimo podporo preko posebnega spletnega usposabljanja za električno ogrevanje. Spletni program DEVI e-učenje pokriva tako potrebna znanja za določen izdelek, kakor tudi nasvete in trike za njegovo vgradnjo. Nekateri izobraževalni moduli za elektro inštalaterje so že na razpolago, drugi bodo na voljo kmalu.

DEVI programi e-učenja so na voljo na Danfossovi platformi za usposabljanje, kjer so na razpolago tudi številna druga spletna izobraževanja s področja ogrevanja, hlajenja, izdelkov in aplikacij.

Moduli za usposabljanje:

Predstavitev DEVIreg™ Touch termostata: predstavljene so osnove DEVIreg™ Touch termostata.

Delo z DEVIreg™ Touch: predstavljene so podrobnosti in značilnosti termostata in kakšne so njihove prednosti za inštalaterje.

Prednosti DEVIreg™ Touch za končne uporabnike: predstavljene so prednosti za modernega končnega uporabnika - kako sta omogočena enostavno upravljanje in nadzor.  

Učinkovito delo z brezžičnimi sistemi: usposabljanje o brezžičnih sistemih, vključno z namigi za delo z DEVI Linkom.

Predstavitev talnega ogrevanja: splošno usposabljanje na področju vodnega in električnega talnega ogrevanja.

Kako dostopate do modulov?

Preko Danfoss Learning portala za usposabljenje imate lahko dostop do DEVI online izobraževanj. Ko se prijavite kot uporabnik, se lahko registrirate v modulih za usposabljanje.

Za takojšnjo registracijo lahko kliknete na spodnje povezave. Za dostop do modulov se morate prijaviti v Danfoss Learning sistem za usposabljanje. Lahko se prijavite v Danfoss Learning system za usposabljanje in jih poiščete.