Upptäck en helt ny nivå på styrning och komfort av elektrisk golvvärme. DEVIreg™ Smart är designad för att ge dig golvvärme med bästa komfort, när och där du behöver det.
DEVI Elite är en klubb för elektriker som vill uppgradera sina yrkeskunskaper och kompetens i elektriska värmelösningar. Klubben är utformad för att hjälpa dig att möta de behov som uppstår en vanlig dag på jobbet. Läs mer och registrera dig här.
DEVIreg™ Smart med DEVIsmart™-appen ger dig optimal golvvärmekomfort precis där du vill ha den – snabbt och effektivt. Elektrisk golvvärmereglering har aldrig varit enklare.
DEVI har marknadens bästa garanti för elektrisk uppvärmning – upp till 20 års garanti som täcker produkt, installation och golvbyte.
DEVI har en smart och enkel lösning som håller våra hus torra och säkra under vinterhalvåret. Värmesystem utomhus bidrar till att spara både tid och pengar, samtidigt som man slipper onödigt arbete. DEVI is- och snösmältningssystem monteras för att uppfylla bostadsägarnas individuella behov.