Vi ställer ut på Elfack 9-12 maj. Vi hoppas att vi får träffa dig i vår monter B05:59. Vi visar våra smarta lösningar för elektrisk uppvärmning. Här finns bland annat vår senaste termostat DEVIreg™ Smart som har många smarta funktioner för ditt hem eller sommarhus. Ta även del av vårt övriga utbud av handdukstorkar, värmekablar och golvvärmemattor.
Upptäck en helt ny nivå på styrning och komfort av elektrisk golvvärme. DEVIreg™ Smart är designad för att ge dig golvvärme med bästa komfort, när och där du behöver det.
DEVI har en smart och enkel lösning som håller våra hus torra och säkra under vinterhalvåret. Värmesystem utomhus bidrar till att spara både tid och pengar, samtidigt som man slipper onödigt arbete. DEVI is- och snösmältningssystem monteras för att uppfylla bostadsägarnas individuella behov.
DEVI har marknadens bästa garanti för elektrisk uppvärmning – upp till 20 års garanti som täcker produkt, installation och golvbyte.
DEVI Elite är en klubb för elektriker som vill uppgradera sina yrkeskunskaper och kompetens i elektriska värmelösningar. Klubben är utformad för att hjälpa dig att möta de behov som uppstår en vanlig dag på jobbet. Läs mer och registrera dig här.