Arenor

Elvärme för arenor 

 

För professionella och internationella arenor krävs en mycket hög standard på spelplanen. Under dessa omständigheter är det viktigt att eliminera risker för dåliga spelförhållanden eller att matcher ställs in, särskilt i samband med dåliga väderförhållanden, t.ex. stora regnfall eller is och snö. Enligt FIFA:s tekniska rekommendationer och krav, 5:e upplagan (punkt 4.2): "(..) I kalla klimat bör spelplanen vara utrustad med ett underjordiskt värmesystem för att förhindra att det fryser under extrema vinterförhållanden".

Våra elvärmesystem håller marktemperaturen på en lämplig nivå och bidrar till att upprätthålla god kvalitet på spelområdet under hela säsongen. Vi erbjuder ett brett utbud av värmekablar/mattor och termostater för installation i fotbollsplaner och andra idrottshallar.

Som världsledande inom elvärme har vi på DEVI bevisat vår kompetens inom lösningar avsedda för arenor som används för fotbollsmatcher, friidrott eller många andra sporter och evenemang. Våra elvärmelösningar fungerar perfekt för både naturligt och konstgjort gräs.

Nya öppettider för kunservice - men bara under två veckor!
Under vecka 29-30 (13-26 juli) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
Vår nya produktkatalog är här
Vi har en ny produktkatalog! Här hittar du ett brett utbud av lösningar inom elektrisk värmekabel.
God Jul & Gott Nytt År!
Vi vill passa på att önska er en riktigt God jul & Gott nytt år!
Nya öppettider för kundservice - men bara under tre veckor!
Under vecka 29-31 (19 juli - 6 aug) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
God Jul & Gott Nytt År!
Vi vill passa på att önska er en riktigt God jul & Gott nytt år! Här ser ni våra öppettider under jul- och nyårshelgen.