Enfamiljshus

Elektrisk värme för hus

Funderar du på att köpa ett nytt hus eller att renovera ett gammalt? Välj DEVI för sin värme och säkerhet.

På DEVI hittar du inte bara energi- och kostnadseffektiva elektriska värmelösningar för varje rum utan också system för att hålla dina tak och uppfarter torra och säkra under vintern. 

DEVI:s elektriska värmesystem är enkla att installera när en byggnad är under uppförande liksom när du renoverar det. Osynliga golvvärmesystem tillåter dig att designa din yta som du vill, utan att planera in en särskild plats för radiatorer och rör. Om du har elektrisk golvvärme är du inte heller skyldig att lämna periodiska pannkontroller som alltid kan vara ett problem att komma ihåg och som kan innebära ytterligare utgifter.

DEVI har termostater som du kan styra via en app i din smartphone vilket gör att du kan kontrollera temperaturen i ditt hem på avstånd. Oavsett hur långt borta du är kan du enkelt växla uppvärmning på, av eller ställa in önskad temperatur hemma med hjälp av din smartphone, så länge du har tillgång till Wi-Fi.

Numera är elektrisk golvvärme den bästa lösningen för moderna energieffektiva hus.

 

Upptäck optimal komfort
Vardagslyx betyder inte bara varma fötter det innebär också att uppnå en behaglig rumstemperatur med lägsta möjliga energiförbrukning. Genom att installera elektrisk golvvärme från DEVI kan du uppnå maximal vardagslyx.
Träffa oss på Elfack 2017
På Elfack finns vi i Danfoss monter B05:59. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Samma service som tidigare - nya kontaktuppgifter
För att göra det ännu enklare för dig att komma i kontakt med vårt kundservicecenter ersätter vi nu de separata e-postadresserna och telefonnumren för varje produktlinje med endast två telefonnummer och en enda e-postadress för alla produkter.
Tävla med DEVI
DEVI fyller 75 år och det vill vi fira. Därför drar vi nu igång en tävling på Facebook där vi skulle vilja att du är med och tävlar. Seså, vad väntar du på?
Träffa oss på Elmässan 2017
På Elmässan finns vi i Danfoss monter B:05. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Tre goda skäl att välja DEVIreg™ Smart
Under 2016 lanserade DEVI den trådlösa termostaten DEVIreg™ Smart och sedan dess har vi tillsammans med våra kunders feedback tagit fram en del förbättringar. Nu lägger vi till ytterligare två funktioner till DEVIreg™ Smart appen och samtidigt som passar vi på att lyfta fram möjligheten att använda DEVIreg™ Smart på flera platser.
Skydda dina rör med DEVIaqua™
På vintern kan frusna rör vara oroande för husägare, stugägare, företag, vattenbolag mfl. Frysta rör begränsar vattenförsörjningen under vinterdagar med låga temperaturer. Vidare kan vattenrören brista och orsaka betydande skador på både privata och kommersiella fastigheter.
DEVIreg™ Smart - vår senaste termostat
Upplev en ny kvalitet av elektrisk golvvärmestyrning med DEVIreg™ Smart. Den tillhörande DEVIsmart appen gör din smartphone till en fjärrkontroll som gör att du enkelt kan använda ditt golvvärmesystem oavsett var i världen du befinner sig. Du kan också styra så många DEVIreg™ Smart termostater och platser som du själv väljer.
DEVIinstaller™ - Installatörens hjälpreda
Äntligen kan vi erbjuda dig som är installatör ett verktyg som underlättar din yrkesverksamma vardag. Nu lanserar vi DEVIinstaller™, en app där du kan samla alla dina garantier och projekt på ett och samma ställe. Det innebär att du kommer kunna serva dina kunder mycket snabbare än tidigare och samtidigt ha enkel tillgång till all data via din smartphone.
Träffa oss på Elfack 2019
På Elfack finns vi i monter C05:28. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Träffa oss på Elmässan 2018
På Elmässan finns vi i Danfoss monter L:08. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
DEVIreg™ Opti: elegant design för ditt hem
Med den digitala timertermostaten DEVIreg™ Opti kan du värma ditt golv till den perfekta temperaturen. Det gör att du får ett varmt och trivsamt hem. Dessutom är termostaten tack vare sin design en fröjd för ögat.
Träffa oss på Elmässan 2019
På Elmässan finns vi i Danfoss monter J:02. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
DEVI webinar - minska energiförbrukningen & spara tid
Den 23 juni kl 11.00 har du möjlighet att delta på ett kostnadsfritt webinarie som vi på DEVI by Danfoss anordnar. Under 30 minuter kommer vår säljare Carl Målberg ge dig tips om hur du kan minska energiförbrukningen för dina kunder och spara tid vid installation av golvvärmetermostater.
Nya öppettider för kunservice - men bara under två veckor!
Under vecka 29-30 (13-26 juli) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
Vår nya produktkatalog är här
Vi har en ny produktkatalog! Här hittar du ett brett utbud av lösningar inom elektrisk värmekabel.
God Jul & Gott Nytt År!
Vi vill passa på att önska er en riktigt God jul & Gott nytt år!
Nytt produktnamn: DEVIcomfort™
DEVIkit™ har fått ett nytt namn. Produkten heter numera DEVIcomfort™.
Kodgenerator för DEVIreg™ Touch
Testa kodgeneratorn för DEVIreg™ Touch-termostaten! Här kan du själv se hur smart och enkel DEVIreg™ Touch är. Kodgeneratorn hjälper dig att kontrollera dina inställningar på distans eller skapa en HEXA-kod för dina termostater.
Nya öppettider för kundservice - men bara under tre veckor!
Under vecka 29-31 (19 juli - 6 aug) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
Vi hälsar Ludvig välkommen till Danfoss
I augusti fick vi en ny kollega i vårt säljteam på Danfoss: Ludvig Jonson. Han utgår från Stockholmsområdet och har även Dalarna, Värmland och Uppsala i sitt distrikt. Om du är verksam i de distrikten och inte har fått ett samtal från Ludvig ännu kan du räkna med att han snart kommer att kontakta dig.