Enfamiljshus

Elektrisk värme för hus

Funderar du på att köpa ett nytt hus eller att renovera ett gammalt? Välj DEVI för sin värme och säkerhet.

På DEVI hittar du inte bara energi- och kostnadseffektiva elektriska värmelösningar för varje rum utan också system för att hålla dina tak och uppfarter torra och säkra under vintern. 

DEVI:s elektriska värmesystem är enkla att installera när en byggnad är under uppförande liksom när du renoverar det. Osynliga golvvärmesystem tillåter dig att designa din yta som du vill, utan att planera in en särskild plats för radiatorer och rör. Om du har elektrisk golvvärme är du inte heller skyldig att lämna periodiska pannkontroller som alltid kan vara ett problem att komma ihåg och som kan innebära ytterligare utgifter.

DEVI har termostater som du kan styra via en app i din smartphone vilket gör att du kan kontrollera temperaturen i ditt hem på avstånd. Oavsett hur långt borta du är kan du enkelt växla uppvärmning på, av eller ställa in önskad temperatur hemma med hjälp av din smartphone, så länge du har tillgång till Wi-Fi.

Numera är elektrisk golvvärme den bästa lösningen för moderna energieffektiva hus.

 

Upptäck optimal komfort
Vardagslyx betyder inte bara varma fötter det innebär också att uppnå en behaglig rumstemperatur med lägsta möjliga energiförbrukning. Genom att installera elektrisk golvvärme från DEVI kan du uppnå maximal vardagslyx.
DEVI Elite är här!
DEVI Elite är en klubb för elektriker som vill öka sin kompetens och uppdatera sina yrkeskunskaper inom elektriska värmelösningar. Klubben är utformad för att hjälpa dig att möta de behov som uppstår en vanlig dag på jobbet.
Träffa oss på Elfack 2017
På Elfack finns vi i Danfoss monter B05:59. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Elite-paket på väg!
Äntligen, nu skickar vi iväg våra första Elite-paket till våra medlemmar. Som medlem i DEVI Elite kan du samla poäng som du sedan kan växla in mot personliga gåvor. Några av våra medlemmar har redan börjat växla in sina poäng och nu är Elite-paketen på väg.
Samma service som tidigare - nya kontaktuppgifter
För att göra det ännu enklare för dig att komma i kontakt med vårt kundservicecenter ersätter vi nu de separata e-postadresserna och telefonnumren för varje produktlinje med endast två telefonnummer och en enda e-postadress för alla produkter.
DEVI fyller 75 år!
I år fyller DEVI (Dansk Elvärme Industri) 75 år. Sedan starten i Köpenhamn 1942 har DEVI utvecklats och etablerat sig som Europas ledande varumärke för elektrisk golvvärme. Det vinnande konceptet? Bästa tänkbara teknik och en förståelse för hur elektrisk golvvärme ger värme och komfort i människors liv.
Tävla med DEVI
DEVI fyller 75 år och det vill vi fira. Därför drar vi nu igång en tävling på Facebook där vi skulle vilja att du är med och tävlar. Seså, vad väntar du på?
Träffa oss på Elmässan 2017
På Elmässan finns vi i Danfoss monter B:05. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!