Flerfamiljshus - Radhus & lägenheter

Med tanke på boendekomfort och säkerhet, minskad miljöpåverkan och driftskostnader är DEVI den ideala partnern för uppvärmning inomhus. DEVI tillhandahåller lösningar för elektrisk golvvärme, hålla speglar fria från fukt och handdukstorkar. För utomhusbruk tillhandahåller DEVI lösningar för att hålla rör fria från frost och is- och snösmältning. Den moderna tekniken ger ägare och förvaltare av fastigheter många sätt att förbättra energieffektiviteten och säkerheten i sina byggnader. Dessutom bör vi respektera den lokala miljölagstiftningen och naturarvet för kommande generationer för framtiden när vi planerar ett nybygge, en renovering eller ombyggnad.

Golvvärme för radhus och lägenheter

Har du funderat på hur bekvämt det är med golvvärme? Kolla in våra intelligenta lösningar.

Elektrisk golvvärme kan användas som en extra värmekälla i lägenheter, radhus, hus och andra byggnader. Under en renovering är det enkelt att lägga till en tunn DEVImat eller DEVIdry så att du kan njuta av ett varmt golv när utomhustemperaturen går ned under hösten och vintern. Det är också enkelt att stänga av och på golvvärmen vid behov.

Diskret och osynlig golvvärme ger dig mer och bättre möjligheter att designa din yta som du vill. Framförallt förbättrar golvvärmen komforten i ditt hem för dig och din familj. Elektrisk golvvärme har också fördelen att den går att styra och reglera samt har snabbare reaktionstid än vattenburen golvvärme. 

Bland utbudet av DEVI-produkter kan du hitta lösningar som är skräddarsydda för varje typ av golvmaterial och det finns intelligenta termostater som hjälper dig att hålla önskad värme och styra energiförbrukningen.

Upptäck optimal komfort
Vardagslyx betyder inte bara varma fötter det innebär också att uppnå en behaglig rumstemperatur med lägsta möjliga energiförbrukning. Genom att installera elektrisk golvvärme från DEVI kan du uppnå maximal vardagslyx.
Träffa oss på Elfack 2017
På Elfack finns vi i Danfoss monter B05:59. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Samma service som tidigare - nya kontaktuppgifter
För att göra det ännu enklare för dig att komma i kontakt med vårt kundservicecenter ersätter vi nu de separata e-postadresserna och telefonnumren för varje produktlinje med endast två telefonnummer och en enda e-postadress för alla produkter.
DEVI fyller 75 år!
I år fyller DEVI (Dansk Elvärme Industri) 75 år. Sedan starten i Köpenhamn 1942 har DEVI utvecklats och etablerat sig som Europas ledande varumärke för elektrisk golvvärme. Det vinnande konceptet? Bästa tänkbara teknik och en förståelse för hur elektrisk golvvärme ger värme och komfort i människors liv.
Tävla med DEVI
DEVI fyller 75 år och det vill vi fira. Därför drar vi nu igång en tävling på Facebook där vi skulle vilja att du är med och tävlar. Seså, vad väntar du på?
Träffa oss på Elmässan 2017
På Elmässan finns vi i Danfoss monter B:05. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Tre goda skäl att välja DEVIreg™ Smart
Under 2016 lanserade DEVI den trådlösa termostaten DEVIreg™ Smart och sedan dess har vi tillsammans med våra kunders feedback tagit fram en del förbättringar. Nu lägger vi till ytterligare två funktioner till DEVIreg™ Smart appen och samtidigt som passar vi på att lyfta fram möjligheten att använda DEVIreg™ Smart på flera platser.
Nya telefonnummer till kundservice och teknisk support
För att göra det ännu enklare för dig att komma i kontakt med vår kundservice har vi ersatt de separata e-postadresserna och telefonnumren för varje produktlinje med en gemensam e-postadress för alla produkter. Dessutom har vi numera endast två telefonnummer som du ringer för att komma i kontakt med oss.
Skydda dina rör med DEVIaqua™
På vintern kan frusna rör vara oroande för husägare, stugägare, företag, vattenbolag mfl. Frysta rör begränsar vattenförsörjningen under vinterdagar med låga temperaturer. Vidare kan vattenrören brista och orsaka betydande skador på både privata och kommersiella fastigheter.
DEVIreg™ Smart - vår senaste termostat
Upplev en ny kvalitet av elektrisk golvvärmestyrning med DEVIreg™ Smart. Den tillhörande DEVIsmart appen gör din smartphone till en fjärrkontroll som gör att du enkelt kan använda ditt golvvärmesystem oavsett var i världen du befinner sig. Du kan också styra så många DEVIreg™ Smart termostater och platser som du själv väljer.
DEVIinstaller™ - Installatörens hjälpreda
Äntligen kan vi erbjuda dig som är installatör ett verktyg som underlättar din yrkesverksamma vardag. Nu lanserar vi DEVIinstaller™, en app där du kan samla alla dina garantier och projekt på ett och samma ställe. Det innebär att du kommer kunna serva dina kunder mycket snabbare än tidigare och samtidigt ha enkel tillgång till all data via din smartphone.
Träffa oss på Elfack 2019
På Elfack finns vi i monter C05:28. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Träffa oss på Elmässan 2018
På Elmässan finns vi i Danfoss monter L:08. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
DEVIreg™ Opti: elegant design för ditt hem
Med den digitala timertermostaten DEVIreg™ Opti kan du värma ditt golv till den perfekta temperaturen. Det gör att du får ett varmt och trivsamt hem. Dessutom är termostaten tack vare sin design en fröjd för ögat.
Träffa oss på Elmässan 2019
På Elmässan finns vi i Danfoss monter J:02. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!