Flerfamiljshus - Radhus & lägenheter

Med tanke på boendekomfort och säkerhet, minskad miljöpåverkan och driftskostnader är DEVI den ideala partnern för uppvärmning inomhus. DEVI tillhandahåller lösningar för elektrisk golvvärme, hålla speglar fria från fukt och handdukstorkar. För utomhusbruk tillhandahåller DEVI lösningar för att hålla rör fria från frost och is- och snösmältning. Den moderna tekniken ger ägare och förvaltare av fastigheter många sätt att förbättra energieffektiviteten och säkerheten i sina byggnader. Dessutom bör vi respektera den lokala miljölagstiftningen och naturarvet för kommande generationer för framtiden när vi planerar ett nybygge, en renovering eller ombyggnad.

Golvvärme för radhus och lägenheter

Har du funderat på hur bekvämt det är med golvvärme? Kolla in våra intelligenta lösningar.

Elektrisk golvvärme kan användas som en extra värmekälla i lägenheter, radhus, hus och andra byggnader. Under en renovering är det enkelt att lägga till en tunn DEVImat eller DEVIdry så att du kan njuta av ett varmt golv när utomhustemperaturen går ned under hösten och vintern. Det är också enkelt att stänga av och på golvvärmen vid behov.

Diskret och osynlig golvvärme ger dig mer och bättre möjligheter att designa din yta som du vill. Framförallt förbättrar golvvärmen komforten i ditt hem för dig och din familj. Elektrisk golvvärme har också fördelen att den går att styra och reglera samt har snabbare reaktionstid än vattenburen golvvärme. 

Bland utbudet av DEVI-produkter kan du hitta lösningar som är skräddarsydda för varje typ av golvmaterial och det finns intelligenta termostater som hjälper dig att hålla önskad värme och styra energiförbrukningen.

Upptäck optimal komfort
Vardagslyx betyder inte bara varma fötter det innebär också att uppnå en behaglig rumstemperatur med lägsta möjliga energiförbrukning. Genom att installera elektrisk golvvärme från DEVI kan du uppnå maximal vardagslyx.
DEVI Elite är här!
DEVI Elite är en klubb för elektriker som vill öka sin kompetens och uppdatera sina yrkeskunskaper inom elektriska värmelösningar. Klubben är utformad för att hjälpa dig att möta de behov som uppstår en vanlig dag på jobbet.
Träffa oss på Elfack 2017
På Elfack finns vi i Danfoss monter B05:59. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Elite-paket på väg!
Äntligen, nu skickar vi iväg våra första Elite-paket till våra medlemmar. Som medlem i DEVI Elite kan du samla poäng som du sedan kan växla in mot personliga gåvor. Några av våra medlemmar har redan börjat växla in sina poäng och nu är Elite-paketen på väg.
Samma service som tidigare - nya kontaktuppgifter
För att göra det ännu enklare för dig att komma i kontakt med vårt kundservicecenter ersätter vi nu de separata e-postadresserna och telefonnumren för varje produktlinje med endast två telefonnummer och en enda e-postadress för alla produkter.
DEVI fyller 75 år!
I år fyller DEVI (Dansk Elvärme Industri) 75 år. Sedan starten i Köpenhamn 1942 har DEVI utvecklats och etablerat sig som Europas ledande varumärke för elektrisk golvvärme. Det vinnande konceptet? Bästa tänkbara teknik och en förståelse för hur elektrisk golvvärme ger värme och komfort i människors liv.
Tävla med DEVI
DEVI fyller 75 år och det vill vi fira. Därför drar vi nu igång en tävling på Facebook där vi skulle vilja att du är med och tävlar. Seså, vad väntar du på?
Träffa oss på Elmässan 2017
På Elmässan finns vi i Danfoss monter B:05. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!